Ana SayfaÜnlülerAslıhan Karalar ve Hakan Sabancı Ayrıldı

İlgili Postlar

Aslıhan Karalar ve Hakan Sabancı Ayrıldı

Aslıhan Karalar ve Hakan Sabancı birlikteliği uzun sürmedi. İki ismin ayrıldığı öğrenildi. İşte meşhur aşkta yaşananlar.

Ömer ve Arzu Sabancı’nın oğlu Hakan Sabancı ile Aslıhan Karalar arasında başlayan aşk magazin gündemde sürpriz bir etki yaratmıştı. 2017 yılında katıldığı güzellik yarışmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve 2017 Best Model of World birincisi olarak güzelliği ile adından söz ettirmeye başlayan Aslıhan Karalar Nisan ayı itibari ile yeni bir beraberliğe başlarken, bu ilişki çok kısa sürdü.

Hakan Sabancı yeni bir aşka yelken açtı

Aslıhan Karalar ve Hakan Sabancı Aşkı Nisan’da Başlamıştı

Geçtiğimiz Nisan ayı itibari ile ilişkiye başlayan çift, arkadaş çevreleri tarafından çok yakıştırılsa da uzun sürmedi ve mayıs ayı itibari ile bitti. Özellikle son haftalarda gelen dedikodularda çiftin sorun yaşadığı iddia edilmişti.

Ayrılığın Sebebi İhanet Mi?

Çiftin arasını açan durumlardan birisi de Cannes oldu. Pek çok yabancı güzelle birlikte görüntülenen Sabancı’nın bu fotoğrafları Aslıhan Karalar’ı pek memnun etmedi. İhanet dedikodularının da gündeme gelmesinin ardından ilişkiyi tek taraflı bitirme kararı alan Karalar, telefon ile ayrılığı bildirdikten sonra Sabancı’dan karşı yanıt geldi ve Sabancı Karalar’ı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Hakan Sabancı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler