Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli ve Cem Yılmaz Aşkı Belgelendi

İlgili Postlar

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Aşkı Belgelendi

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz arasında uzun zamandan beri aşk olduğu konuşulurken yakalanan son kare, iki ismin aşkını resmen belgeledi. İşte büyük etki yaratan bu fotoğraf.

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından birisi olan Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz ile ilişki yaşadığı konuşuluyordu. Bu haberlere iki isimden de herhangi bir açıklama gelmezken, ikili objektiflerden uzak bir şekilde yaşamını sürdürüyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde iki isim birlikte görüntülendi.

Cem Yılmaz’den Defne Samyeli’nin kızına büyük jest!

Geçtiğimiz günlerde Akatlar’da bir restorana arkadaşlarıyla birlikte gelen çift, restoran çıkışında magazincilere fotoğraf vererek aşklarını resmen duyurmuş oldu. Gelen bilgilere göre restoranda oldukça yakın olduğu öğrenilen çift, çıkışta da samimi pozlar verdi.

Cem Yılmaz’dan “Deli Gibi Severim” Mesajı  

Magazin muhabirlerinin “Hayırlı Olsun” sözlerine İbrahim Tatlıses’in Birtanem şarkısıyla yanıt veren Cem Yılmaz, aşkını herkesin için de de haykırmış oldu. Cem Yılmaz’ın bu jesti karşısında Defne Samyeli ise gülümsedi. Çift sonrasında Ozan Güven’in evine geçti. Çift için bugüne kadar gelen dedikodulra da böylece doğru olduğunu gösterdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Aşkı Böyle Görüntülendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler