Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı Dövme Yaptırdı!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı Dövme Yaptırdı!

Sabancı ailesinin yakışıklı üyesi Hakan Sabancı Dövme Yaptırdı! Magazin haberlerine sürekli aşk hayatıyla düşen Sabancı, sosyal medyaya yakalandı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Ünlüler dünyasının sosyetik çapkını olarak bilinen Hakan Sabancı, Hacı Sabancının torunudur. Sakıp Sabancının yeğeni olan, geçtiğimiz günlerde paylaşılan sosyal medya videosu ile Hakan Sabancının Dövmesi yaptırdığı ortaya çıktı.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Bir çok ünlünün dövmesini yapan kişi, Hakan Sabancı’ya da dövme yaptı, sosyal medyada kişi tarafından paylaşılan videoda Hakan Sabancı, bacak bölgesine dövme yaptırıyor.

Bacağına soy ağacı dövmesi yaptırdı

Dövmeyi kendisinin hayalleriyle tasarlandığını gösteren dövmeci, önce özenle tasarımını yaptı ardından bunu uyguladı.

Bacağının arka tarafına soy ağacı ve üstünde uçuşan kuşlar bulunuyor, dövmenin anlamını açıklamayan Hakan Sabancının Dövmesi anlamını merak ediyorsanız;

Hakan Sabancının Dövmesinin Anlamı

Genel olarak yaşam, direnç, dayanıklık, güçlü aile bağları, bilgelik, bağlılık, uzun ömür, sadakat gibi anlamlara gelen Ağaç dövmesi yeni bir yaşam gibi anlamlara da gelebiliyor.

Soylu bir aileden gelen Hakan Sabancının, dövmesini de bu anlama çekebiliriz. Başarılı bir iş hayatı yaşayan Hakan Sabancı, yeni bir başlangıç için bu dövmeyi yaptırmış da olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler