Ana SayfaÜnlülerBurak Satıbol: O Görüntüler Ortaya Çıkarsa Fena Olur!

İlgili Postlar

Burak Satıbol: O Görüntüler Ortaya Çıkarsa Fena Olur!

Burak Satıbol: O görüntüler ortaya çıkarsa fena olur! Mahşer-i Cümbüş tiyatrosuyla ünlelen Burak Satıbol, ‘Hadi Be’ isimli interaktif talk show programına katıldı. Geçtiğimiz ay ‘Döndüm Ben’ filmiyle sinemaseverler ile buluşan oyuncu, filmdeki yatak sahnesiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Burak Satıbol nasıl zayıfladı? Nasıl 40 kilo verdi?

Burak Satıbol: O görüntüler ortaya çıkarsa fena olur!

Burak Satıbol: O görüntüler ortaya çıkarsa fena olur! Mahşer-i Cümbüş tiyatrosula ünlenen oyuncu Burak Satıbol, Emre Saygı’nın hazırladığı interaktif talk show programına konuk oldu.

Geçtiğimiz ay vizyona giren ‘Döndüm Ben’ filmiyle sinema severlerle buluşan ünlü oyuncu, filmin çok ses getiren yatak sahnesi ile ilgili itiraflarıyla şaşırttı.

Geçtiğimiz yıl geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 40 kilo vererek fit bir görüntüye kavuşan Burak Satıbol, “Fazla kiloları başarılı mide ameliyatı ile verdim. Tabii sadece ameliyatla da bitmiyor, sonrasında onu koruyabilmek de önemli. Ameliyat sonrası yaklaşık 45 kilo verdim. Şu an gayet iyi durumdayım ve fit haldeyim.” dedi. 

Vizyonda büyük bir başarı yakalayan ‘Döndüm Ben’ filminde Ayhan Taş ile birlikte yatağa girdiği sahnesi çok konuşulan Satıbol, o anları şöyle anlattı:

“Ayhan’la kaynaştık bu filmde. Ayhan bana kerkindi. Çok verimli bir sahne oldu. İşte o sahnenin kamera arkası görüntüleri var, o görüntülerin Ömer’de emniyette olduğuna inanıyorum. Çünkü o görüntüler yarın, öbür gün ortaya çıkarsa fena şeyler olur, hakikaten kamera arkasında acayip şeyler oldu. Uzun bir geceydi o. Bizim Ayhan Taş’la olan yatak sahnemiz çok uzun bir geceydi.”

Burak Satıbol, Emre Saygı'nın hazırladığı 'Hadi Be' programına konuk oldu.
Burak Satıbol, Emre Saygı’nın hazırladığı ‘Hadi Be’ programına konuk oldu.

Burak Satıbol Kimdir?

Anne terliği yemeyeli uzun zaman oldu

Mahşer-i Cümbüş tiyatrosu ile birlikte tanınan ve 18 yıldır oyunlarda rol alan ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerdeki projelerini şu şekilde anlattı:

“Mahşeri Cümbüş’ün 18’inci yılındayız, turnelerimiz devam ediyor. Kendi senaryolarım var; hem dizi olarak var, hem film olarak. Bunları çekmek istiyorum. Çok uzun yıllardır üzerinde çalıştığım, her şeyiyle içime sinen bir projem var ki, bu daha platform işi gibi duruyor; Netflix gibi. Onun peşindeyim, yapmayı planlıyorum. Televizyonda iş başka bir yere gidiyor, komediler televizyonda yok artık. Gülse Birsel’in yaptığı iş dışında komedi işi yok şu an televizyonda. O yüzden inandığımız işleri yapabilmek için kendimize başka mecralar bulmak zorunda kalacağız. Televizyonlar çok büyük değişimin arefesindeler.”

Programda yer alan ikili seçenekler bölümünde bir hayli eğlenceli anlar yaşayan Burak Satıbol, verdiği cevaplarla gülümsetti.

İşte o anlardan bazı satırbaşları…

Anne terliği mi, eş dırdırı mı?

Anne terliğini yiyeyim, yemeyeli uzun zaman oldu. Eş dırdırı belirli aralıklarla oluyor zaten ama anne terliği nostaljik bir şey.

Senaryo mu, doğaçlama mı?

Doğaçlama tabii ki. Doğaçlama bizi var eden şey, benim oyunculuğuma en büyük katkısı olan, en çok beslendiğim şey. Hayatım için o anı yaşamak yani

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler