Ana SayfaÜnlülerBurak Satıbol nasıl zayıfladı? Nasıl 40 kilo verdi?

İlgili Postlar

Burak Satıbol nasıl zayıfladı? Nasıl 40 kilo verdi?

Burak Satıbol nasıl zayıfladı? Nasıl 40 kilo verdi? Ekranların sempatik yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu büyük bir başarıya imza attı. Burak Satıbol, 40 kilo verdi! Burak Satıbol nasıl zayıfladı? 40 kilo nasıl verdi? Detaylar haberimizde…

Kahkaha Ustaları Aynı Filmde Buluştu

Burak Satıbol bambaşka biri oldu

Özellikle komedi tadındaki dizi ve filmlerinin aranan yüzlerinden biri olan Burak Satıbol’un eski halinden eser kalmadı. Fazla kilolu olarak görmeye alıştığımız Burak Satıbol, adeta bambaşka biri haline geldi.

Burak Satılbol Kimdir?

Burak Satıbol 40 kilo verdi! Nasıl zayıfladı?

Burak Satıbol, tam 40 kilo verdi. Adeta incecik olan Burak Satıbol, diyet ve egzersiz ile zayıfladı. Satıbol, şimdilerde fit bir görünüme sahip olmanın hazzını yaşıyor.

Muhabirlerle sohbet etti

Ünlü oyuncu Burak Satıbol, geçtiğimiz günlerde Cihangir’de basın mensuplarının objektifine yansıdı. Cep telefonu ile ilgilenen ve son derece meşgul olduğu görülen Satıbol, karşısında basın mensuplarını göründe hemen telefonunu bıraktı ve sohbet etmeye başladı.

Bir hayli zayıfladım

Burak Satıbol, habercilerin “Neler yapıyorsunuz?” sorusuna “İşte gördüğünüz gibi bir hayli zayıfladım.” diye yanıt verdi.

Daha fazla vermeyeceğim

Daha fazla zayıflamaya niyeti olmadığını da vurgulayan Burak Satıbol, “40 kilo verdim, daha fazla vermeyeceğim şu an kilom iyi.” dedi.

Burak Satıbol’un yeni dizisi

Burak Satıbol, rol almaya hazırlandığı yeni dizisi hakkında gelen sorulara ise; “Kadroda Murat Cemcir var ama dizinin adının söylemem sürpriz olsun.” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler