Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar'ın 2 yıl hapsinin istendiği davadan karar çıktı!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar’ın 2 yıl hapsinin istendiği davadan karar çıktı!

Şahan Gökbakar’ın 2 yıl hapsinin istendiği davadan karar çıktı! Ünlü komedyenin ‘hakaret suçu’ ile hakkında açılan davada son gelindi. Mahkeme, Şahan Gökbakar hakkında ne karar verdi? Şahan Gökbakar beraat etti mi? Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar kilo almaya devam ediyor

Şahan Gökbakar’ın davası sonuçlandı

Komedyen Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik 4’ filminden payına düşen 25 milyon lirasını alamadığı gerekçesi ile dağıtım şirketi olan Tiglon firmasının sahibi Murat Akdilek ile davalık olmuştu. Murat Akdilek, dava sürecinde Şahan Gökbakar’ın Twitter hesabından kendisine yönelik “Lan sen ne uyuz bir adamsın. 25 milyonumu çaldın hırsız.” şeklinde mesajlar paylaşıldığı gerekçesi ile ‘hakaret suçu’ndan dava açmıştı.

Şahan Gökbakar kimdir?

Tarafları avukatları temsil etti

Şahan Gökbakar ve Murat Akdilek arasındaki davanın son duruşması bugün İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada, sanık Gökbakar ile şikayetçi Akdilek’i avukatları temsil etti.

Hakaret suçundan cezalandırılmasını talep etti

Murat Akdilek’in avukatı, söz konusu twitter hesabının Şahan Gökbakar’a ait olduğunu ve söz konusu olan tweetleri de Gökbakar’ın attığını iddia ederek hakaret suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Hakaret değil, ağır eleştiri olarak görülmesi gerektiğini savundu

Şahan Gökbakar’ın avukatı ise; söz konusu olan tweetleri Şahan Gökbakar’ın atmadığını belirterek danışmanlarının da bu hesabı bazı zamanlar kullandığını ifade etti. Ayrıca, tweeterin Gökbakar tarafından atılması durumunda da ağır eleştiri olarak görülmesi gerektiğini ifade etti.

Şahan Gökbakar beraat etti

Mahkeme, Şahan Gökbakar tarafından atılan tweetleri kaba söz ve ağır eleştiri olarak değerlendirerek Gökbakar’ın, ‘hakaret’ suçunun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraatine karar verdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, son olarak geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte oy kullanma görevini yerine getirmek üzere gideken görüntülenmiş, aldığı kiloların fazla olması ile haber olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler