Ana SayfaÜnlülerAlper Baycın'ı öldüren saldırganın adliyedeki umursamaz tavırları isyan ettirdi!

İlgili Postlar

Alper Baycın’ı öldüren saldırganın adliyedeki umursamaz tavırları isyan ettirdi!

Alper Baycın’ı öldüren saldırganın adliyedeki umursamaz tavırları isyan ettirdi! Alper Baycın’ı öldürmekten yargılanan saldırgan, getirildiği adliyede bacağıyla ritim tutarak umursamaz tavırlar sergiledi. Bu hallerini görenler isyan etti. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Alper Baycın son yolculuğuna uğurlanıyor! Cenaze töreninden yürek burkan anlar…

Alper Baycın’ın saldırganı ‘pes’ dedirtti

Survivor’da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın’ın saldırganı, olayla ilgili görülen yargılama süreci kapsamında adliyeye getirildi. İfade vermek için adliyeye getirilen zanlı, o kadar rahat görünüyordu ki, sanki gencecik bir hayatın son bulmasına, hayallerinin toprağa gömülmesine, ailesi ve sevenlerinin yasa boğulmasına o neden olmamıştı.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Alper Baycın’ın saldırganından rahat tavırlar

Alper Baycın’ın adliyeye getirilen saldırganlarından biri olan zanlı, ifade vermek için adliye koridorunda beklerken görüntülendi. Saldırgan, o kadar rahat tavırlar sergiliyordu ki, bacağıyla ritim bile tuttu. Kameralara poz veren saldırganın gerçekleşen acı dolu olaydan dolayı hiç pişmanlık yaşadığının görülmemesi isyan ettirdi. Saldırganın bu rahat tavırlarını görenler “Pes” diyerek öfkelendiler.

Alper Baycın’ın cenaze töreninde acı ve göz yaşı vardı

Öte yandan, Alper Baycın’ın cenazesi bugün baba ocağına getirildi. Baycın’ın acılı annesi Aynur Baycın, gözyaşlarına boğulurken, oğlunun fotoğrafını öpüp kokladı ve “Ne güzel çocuksun sen annem, bekletme annem, annecim. Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem. Şükürler olsun Rabbime böyle bir çok nasip ettin bize. Annem sen çok güzelsin. Böyle bir çocuk yok. Allah herkese nasip etsin ömrünü değil kendini.” diyerek acısını ifade etti.

Alper Baycın öldürüldü

Alper Baycın, Survivor çekimleri için bulunduğu Dominik’te iş çıkışı oteline doğru yürürken sokak ortasında çantasını ve cep telefonunu gasp etmek isteyen iki kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırganlara direnen Alper Baycın, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından “Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.” ifadelerine yer verdiği paylaşımı ile duyurmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler