Ana SayfaÜnlülerLeyla Bilginel: Parklarda Yattım!

İlgili Postlar

Leyla Bilginel: Parklarda Yattım!

Leyla Bilginel: Parklarda yattım! 2014 yılında Tayland Phuket’e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, dün yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı.2007 yılında New York’ta bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalan ve oğlunu bu şekilde dünyaya getiren Bilginel, arkadaşıyla birlikte çıktığı Uzakdoğu seyahatinde yaşadıklarını 2. Sayfa programında anlattı. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Sinek ısırması nedeniyle ölümden dönen Leyla Bilginel görüntülendi

Leyla Bilginel: Parklarda yattım!

Leyla Bilginel: Parklarda yattım! 2007 yılında New York’ta bulunan bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kalıp oğlunu kucağına alan oyuncu Leyla Bilginel, 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu oldu.

5 yıl önce aldığı radikal bir kararla oğluyla Tayland Phuket’e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, oğluyla birlikte kurduğu yeni hayatını ve arkadaşıyla birlikte çıktığı Uzakdoğu seyahatinde yaşadıklarını anlattı.

İşte dünyayı gezmek için çok paraya ihtiyaç olmadığını söyleyen Leyla Bilginel’in anlattıklarından bazı satırbaşları…

Leyla Bilginel, Uzakdoğu seyahatinde yaşadığı deneyimleri canlı yayında anlattı.
Leyla Bilginel, Uzakdoğu seyahatinde yaşadığı deneyimleri canlı yayında anlattı.

Leyla Bilginel kimdir?

16 kişiyle aynı odada kaldım

-Ben dünyayı gezmeye karar verdim. Hostellerde kaldım. Daha önce ‘hostelde kalmak mümkün değil, Allah göstermesin’ falan diyordum. Ama çok güzel bir şey… Çok modern Avrupalı gençler, kızlar-erkekler, çok saygılı… Sessiz düzenli her şey mükemmeldi.

-16 kişi aynı odada kaldım. Bu dünya için normal bir şey ama benim için ilkti. Çok heyecanlandım, biri beni görse ‘bu kadın sanki uzaya çıkmış’ der. Odalarda ranzalar var, sıra sıra dizilmiş her şeyi nizamiydi…

-İlk Filipinler’de kaldım. Orası çok fakir bir ülke. Çok fazla oteli falan da yok. Hele bir yerde indik gecenin 3’ü tangır tungur sesler geliyor arkadaşıma dedim ki ‘burası neresi?’ o da ‘bir dur abla sağa sola bakalım’ dedi.

-Gecenin o saatinde bir konaklama yeri bulduk, garip bir oteldi. ‘Burası dolu’ dedi. Sonra başka bir yere gittik orası daha da garipti. Odaya girdim, iğrençti. Yastıkları kıyafetlerle kapattım, incecik bir yatağın üstünde yatmaya çalıştım.

-Dünyayı gezmek için cebinizde para olmasına gerek yok. Sıfır parayla bile yaşayabiliyorsun. Otostop, yardım falan geçinip gidiyorsun bir şekilde.

-Her şeyin bir adabı yolu yordamı var. Ama şunu söyleyeyim, tek başıma bir kadın olarak otostop yapmaya cesaret edemezdim. Hangi ülke olursa olsun fark etmez dünyanın en güvenli ülkesi bile olsa çok dikkat etmek gerekir.

Evde eğitimden yanayım

-Uzak Doğu’yu gezen bir arkadaşım vardı erkek, ona dedim ki ‘ben senin bütün masraflarını karşılayacağım, gel beraber gezelim’ o da kabul etti. Birlikte tura çıktık.

-Bir de dünyanın her yerinde otostop yapılmaz gençlerimiz dikkat etsin. Kötü sonuçları olabilir. Ben hayatımda TIR’a binmemiştim ama bu turda TIR’a bindim arkası otel gibiydi çok eğlenceliydi.

-Yalan söylemeyeyim ulaşıma çok para harcadım. Özellikle uçak biletlerine onun haricinde günlük 30-40 TL ile geçinebilirsin. Dediğim gibi ‘sadece uçak biletlerine çok para harcadım.’

-Ama iyi ki de gezdim, sabah uyandığımda kendimi mutlu hissediyordum bu bana yeter. Gün geldi banklarda yattım, otel bulamadık bazı yerlerde parklarda yattık. Gece uyanıyorum gökyüzü ışıl ışıl yıldızlar parlıyor, beni mutlu eden bu.

-Çocuğumun eğitim hayatına da farklı bakan biriyim. Çocuğum Türkçe’yi öğrensin diye burada 4 yıl kreşe gitti. İlkokula da burada başladı.

-Zaten Phuket’te yaşadığımız için orada da okula gidiyor. Ben evde eğitimden yanayım. Türkçe, İngilizce, Tayca biliyor. Şimdi de Fransızca eğitimi almaya başladı. Onun dışında piyano ve gitar çalıyor. Satranç dersleri alıyor, resim yapıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler