Ana SayfaÜnlülerSinek ısırması nedeniyle ölümden dönen Leyla Bilginel görüntülendi

İlgili Postlar

Sinek ısırması nedeniyle ölümden dönen Leyla Bilginel görüntülendi

Sinek ısırması nedeniyle ölümden dönen Leyla Bilginel görüntülendi. Tayland’da sivrisinek ısırması nedeni ile rahatsızlanan ve ölümden dönen Leyla Bilginel, eski sağlığına kavuştu mu? Leyla Bilginel’in sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Leyla Bilginel yaşam savaşı veriyor! Sevenlerinden dua istedi!

Sivrisinek ısırması ile ölümden dönen Leyla Bilginel’in sağlık durumu

Ünlü oyuncu Leyla Bilginel, bir ay önce Tayland’da bir sivrisinek tarafından ısırılmış ve bir anda hayatı alt üst olmuştu. Sivrisinek ısırması nedeni ile Dang Humması isimli bir hastalığa yakalanan Leyla Bilginel, ölümden döndü. Bilginel, hastalık haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurmuştu. Sevenlerinden gözyaşları içinde dua isteyen ünlü oyuncu, paylaştığı videoda “5 gündür çok hastayım. Dişlerim birbirine vurduğundan çok konuşamıyorum. Sadece buraya gelenler dikkat etsin. Bir sivrisinek yüzünden ölümcül bir hastalık Dang Humması adında bir hastalık. Bir sivrisinek insanın hayatını alt üst edebiliyor. Dünden beri gelen bütün dualarınız beni buldu. Hepinizi seviyorum.” diye konuşmuştu. Leyla Bilginel, Sağlık Bakanlığı tarafından tedavi için Türkiye’ye getirilmişti.

Leyla Bilginel kimdir?

Leyla Bilginel’den Sağlık Bakanlığı’na teşekkür

Sadece bir sivrisinek ısırığı nedeni ile ölümden dönen Leyla Bilginel, oğlu Kayra ile Nişantaşı City’s’de alışveriş yaparken basın mensuplarının objektiflerine yansıdı. Sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Bilginel, Sağlık Bakanlığı’na teşekkür ederek, “Sağlık konusunda çağ atlamış bir ülkeyiz. Gittiğimiz devlet hastanesinde çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Ülkeme getiren Sağlık Bakanlığı’na bağlı ekiplere çok şey borçluyum.” diye konuştu.

Leyla Bilginel’in tedavi süreci

Şu sıralar Türkiye’de bulunan Leyla Bilginel, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada; tedavisinde sona geldiğini belirterek “Tedavim bitti sayılır ama kendimi yorgun hissediyorum. Uzun bir süre ülkemde kaldıktan sonra tekrardan Tayland’a döneceğim.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler