Ana SayfaÜnlülerİrem Derici, Harun Kolçak'ı ölüm yıldönümünde duygusal bir mesajla andı

İlgili Postlar

İrem Derici, Harun Kolçak’ı ölüm yıldönümünde duygusal bir mesajla andı

İrem Derici, Harun Kolçak’ı ölüm yıldönümünde duygusal bir mesajla andı. Harun Kolçak, vefatının birinci yıldönümünde unutulmadı. İrem Derici’nin, Harun Kolçak paylaşımı duygulandırdı. Detaylar haberimizde…

Harun Kolçak’ı 1. ölüm yıldönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz. Harun Kolçak neden vefat etti?

Harun Kolçak’ın birinci ölüm yıldönümü

Geçtiğimiz yıl 19 Temmuz günü prostat kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden usta sanatçı Harun Kolçak, ölümünün birinci yıldönümünde anılıyor. Harun Kolçak’ı, İrem Derici de unutmadı.

Harun Kolçak kimdir?

İrem Derici, Harun Kolçak’ı andı

Harun Kolçak’ın vefatından önce onunla bir projede birlikte çalışma imkanı yakalayan ünlü şarkıcı İrem Derici, Harun Kolçak’ı birinci ölüm yıldönümünde andı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yağan İrem Derici’nin paylaşımında yer verdiği ifadeler şu şekilde:

Harun’um, emanetin bizde, için rahat olsun

1 yıl oldu sen gideli… 1991’de yaptığın şarkı her sahnemde, her yaştan insanın dilinde… İlk aylarda ağlayarak söylüyordum o enerjik şarkıyı. Sonra dedim, İrem kendine gel, izliyordur bu tatlı deli seni bi’ yerlerden, üzme onu, daha da çok eğlendir izleyicini! Özledim seni, çok hem de! Önemli bir konu için telefonlaşıp kesinlikle konuyla alakasız mevzulara girip saçma sapan gülme krizlerimizi özledim. Azmini özledim. Bu son oynadığın klipti, niyetin de yoktu o gün oynamaya, halin de. Harun 1 senkron alacağız kalk haydi n’olur dedim, kalktı ve bir anda enerji saçmaya başladı. Sarıldı bana, iyi ki zorladın deli kız dedi… Keyfin yerindedir umarım. Gerçi sen her durumda kendine bi’ güzellik yaratır, bulunduğun ortamı cennet bahçesine çevirirsin. Harun’um, emanetin bizde, için rahat olsun. Seni seviyorum.

Müzik dünyasının en değerli isimlerinden biri olan usta sanatçı Harun Kolçak aramızdan ayrılalı tam bir yıl oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler