Ana SayfaÜnlülerLeyla Bilginel yaşam savaşı veriyor! Sevenlerinden dua istedi!

İlgili Postlar

Leyla Bilginel yaşam savaşı veriyor! Sevenlerinden dua istedi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamını sürdüren Leyla Bilginel yaşam savaşı veriyor. Oyuncu sosyal medya hesabından video paylaşarak dua istedi.

Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındıktan sonra Türkiye gündeminden biraz uzak kalan Leyla Bilginel, üzücü bir haberle gündeme geldi. ABD’de yaşamını sürdüren oyuncunun bir sivrisinek sokması sonrasında virüs kaptığı öğrenilirken ağır bir virüs nedeniyle oyuncunun hastaneye yatırıldığı öğrenildi.

Leyla Bilginel farklı yaşantısıyla şaşırttı!

Sosyal medyadan yayınladı

Yaşadığı rahatsızlıkla ilgili durumu Instagram hesabı üzerinden paylaştığı video ile duyuran oyuncu tüm sevenlerinde büyük bir üzüntü yarattı. Yayınladığı videoda ”Benim için dua edin” diyerek gözyaşlarını tutamayan Leyla Bilginel’in dangue virüsünü kaptığı öğrenildi.

Oyuncunun video ile birlikte söylediği sözler ise şöyle; ”Benim için dua edin” notuyla Instagram hesabından paylaştığı videoda ”5 gündür çok hastayım. Dişlerim birbirine vurduğundan çok konuşamıyorum. Sadece buraya gelenler dikkat etsin. Bir sivrisinek yüzünden ölümcül bir hastalık Dang Humması adında bir hastalık. Bir sivrisinek insanın hayatını alt üst edebiliyor. Dünden beri gelen bütün dualarınız beni buldu. Hepinizi seviyorum”

Oyuncunun 5 günden beri hastanede kaldığı öğrenilirken tedavinin ne aşamada olduğu öğrenilemedi. Oyuncunun paylaştığı video ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=Wfd4o4rEPrI

Sperm bankasından sperm alarak hamile kalmıştı

ABD’ye yerleştikten sonra burada sperm bankasından sperm alarak hamile kalan oyuncu, tüm bu süreçte de Türkiye gündeminde yer almıştı. Leyla Bilginel sağlıklı bir doğum yaparak çocuk sahibi olmuştu.

Leyla Bilginel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler