Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural: Bağımlı Olmadığım İçin Tedavi Olmadım!

İlgili Postlar

Ahmet Kural: Bağımlı Olmadığım İçin Tedavi Olmadım!

Ahmet Kural: Bağımlı olmadığım için tedavi olmadım! Ünlü şarkıcı Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla yargılanan Ahmet Kural, 7 Mart’ta görülen duruşmanın ardından ilk kez konuştu. Mahkemede Sıla hakkında kullandığı ‘İnançlarıma saygısızdı’ sözleri yüzünden eleştirilen Kural, uyuşturucu kullandığı iddialarına cevap verdi. Ünlü şarkıcı ile ilişkisi sırasında alkol aldıklarında tartıştıklarını itiraf eden Ahmet Kural, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ahmet Kural’ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı!

Ahmet Kural: Bağımlı olmadığım için tedavi olmadım!

Ahmet Kural: Bağımlı olmadığım için tedavi olmadım! Ünlü şarkıcı Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, 7 Mart’ta görülen duruşmanın ardından ilk defa konuştu.

İfadesinde Sıla hakkında kullandığı’ İnançlarıma saygısızdı’ sözleri yüzünden eleştirilen Ahmet Kural, Sabah Gazetesinden Tuba Kalçık’a samimi itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta, 2009 yılında uyuşturucu kullandığı için yargılandığı ortaya çıkan Ahmet Kural, gençlik hatası yaptığını ve bağımlı olmadığı için tedavi olmadığını söyledi.

İşte Tuba Kalçık ile özel bir görüşme yapan Ahmet Kural’ın haberimiz ile ilgili anlattıkları…

Ahmet Kural, 7 Mart'ta görülen duruşmanın ardından ilk defa konuştu.
Ahmet Kural, 7 Mart’ta görülen duruşmanın ardından ilk defa konuştu.

Ahmet Kural Kimdir?

Alkol aldığımızda zaman zaman tartışıyorduk

“Lütfen herkes ifademi tarafsız gözle bir kez daha okusun. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Mahkeme zabıtlarında da kayıtlı ifadem aynen şöyle: ‘Müşteki ile olaydan daha öncesinde birlikteliğimiz vardı. Bu birlikteliğimiz sırasında müşteki ile aramızda kültür ve anlayış farklılığından dolayı anlaşmazlıklarımız oluyordu.

Ayrıca müştekinin arkadaşlarıma yönelik uygun olmayan tutumları vardı. Benim inançlarıma da herhangi bir saygısı yoktu, bundan dolayı alkol aldığımızda zaman zaman tartışıyorduk, daha sonra ayrıldık…’ Şimdi ben sormak istiyorum; eğer ben ifademde dini kast etmiş olsam, inançlarımı değil, inancımı ifadesini kullanırdım çünkü benim bir tane dine inancım var. Ayrıca yine dini inancı vurgulamak istesem aynı cümlenin devamında ‘alkol aldığımızı’ nasıl söyleyebilirim.

Biraz sağduyulu her insanın anlayacağı gibi burada kast edilen dini inanç değil, aşık olduğum, hayatımın kalanını birlikte geçirmek istediğim kadına, ailevi değerlere ve en önemlisi ilişkideki dürüstlüğe olan inançtır. Şahsıma karşı yürütülen linç kampanyasında iddialarını ispatlayamayanlar, ellerinden gelen karalamayı yapmaya çalışıyorlar. Bir din konusu karıştırılmamıştı, onu da ‘inanç’ kelimesini cımbızlayarak tamamladılar.”

Bağımlı olmadığım için bir tedavi ihtiyacı duymadım

“Her insan gibi benim de geçmişte birtakım hatalarım oldu. İster özenti deyin, ister meraktan deyin; bundan 10 yıl önce 2009 yılında, maalesef böyle istenmeyen bir olayı yaşadım. Bu bir gençlik hatası idi. Yaşandı bitti. Olayın ardından kendimi tamamen işime adadım. Bağımlı olmadığım için bir tedavi ihtiyacı duymadım.

2009’da hakkımda açılan dava, 2014’te karara bağlandı ve hükmün açıklanması geri bırakıldı. Şimdi bildiğiniz gibi yeni bir dava süreci yaşıyorum.

Alakasız eski bir dava dosyasının tozlu raflardan indirilip 10 yıl sonra sırf bir ceza alabilmem için mahkemede karşıma çıkarılmasını, karşı tarafın stratejik bir oyunu olarak görüyorum. Potansiyel bir suçlu gibi gösterilmem için bu konuyu gündeme taşıdıklarını biliyorum.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler