Ana SayfaÜnlülerHakan Çalhanoğlu'ndan şoke eden boşanma açıklaması!

İlgili Postlar

Hakan Çalhanoğlu’ndan şoke eden boşanma açıklaması!

Hakan Çalhanoğlu’ndan şoke eden boşanma açıklaması! Milan’da top koşturan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, eşi Sinem Çalhanoğlu boşanma kararı aldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakan Çalhanoğlu, çarpıcı açıklamalara imza attı. Çarpıcı olayın detayları haberimizde…

Hakan Çalhanoğlu’ndan olaylı fotoğrafa ilk açıklama

Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Çalhanoğlu boşanıyor

Şimdilerde Milan’da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından şaşırtıcı bir açıklama yayınladı. Twiter hesabından yaptığı açıklamada eşi Sinem Çalhanoğlu ile boşanmaya karar verdiğini açıklayan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kafa karıştıran bir açıklamada bulundu.

Hakan Çalhanoğlu kimdir?

İşte Hakan Çalhanoğlu’nun o açıklaması:

Şerefim ve ailem kötülendiği için…

Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım:

Geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım

Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarımı yerine getirecek, ancak eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrendiğiniz zaman beni anlayabileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler