Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı ve Uğur Akkuş, düğün öncesi tatilde

İlgili Postlar

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, düğün öncesi tatilde

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, düğün öncesi tatilde. Uğur Akkuş’un geçtiğimiz günlerde evlenmek üzere olduklarını açıkladığı Ebru Şallı ile tatili samimi anlara sahne oldu. Şallı ve Akkuş çifti, düğün öncesi moral depoluyor. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş nerede tatil yapıyor? Çift, ne zaman evlenecek? Detaylar haberimizde…

Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile Evlilik Tarihini Açıkladı

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş tatilde

Eski manken Ebru Şallı’nın geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladığı Uğur Akkuş’un, o dönem evli olduğunun ortaya çıkması ile eleştiri oklarının hedefi olan çift, evlilik yolunda hızla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde evlilik tarihi açıklanan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, baş başa tatile çıktı.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Bodrum’da aşk tazeliyor

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, Bodrum Güvercinlik açıklarında bulunan İkizler Adası’nda teknelerini demirledi. Keyiflerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çift, denize girip keyif yaptı. Ebru Şallı, denize girmeden önce pilates yaparak ısındı. Uğur Akkuş da sevgilisinin rahat etmesi için güverteyi yıkadı. Ünlü çiftin samimi halleri dikkat çekti.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ne zaman evleniyor?

Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde aylar süren sessizliğini bozdu ve Ebru Şallı ile olan ilişkisinden, eski eşi ile boşanma sürecine kadar her şeyi samimiyetle anlattı. Akkuş, Ebru Şallı’nın yuvasını yıktığı şeklindeki iddialar hakkında “Çok net bir şey söyleyeceğim; var olan yuva yıkılır! Yuva yoktu ki yıkılsın. Biz 2014’te ayrıldık, evlerimizi de ayırdık. Eşimin psikolojik sorunları vardı, tedavi görüyordu. Ciddi ilaçlar kullanıyordu, ona her türlü destek olmaya çalıştım ama olmadı, o zaman ayrıldık. Ben de hayatımı yaşamaya başladım. Hatta Ebru’dan önce ciddi bir ilişkim de oldu, evlenmeye bile yaklaştım. Bizim evliliğimizin bitmesinde ne Ebru’nun, ne de başkasının ilgisi var. İki insan boşanmaya karar verdikten sonra bu davalar genelde uzun sürüyor. Boşanma süreçlerinin bu kadar uzun sürmesi bence Türkiye’nin sosyolojik sorunu.” diye konuşmuştu. Ebru Şallı ile evlilik planlarından da söz eden Akkuş, bu yılın sonunda evleneceklerini açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler