Ana SayfaÜnlülerHande Yener ve nişanlısı Ümit Cem Şenol ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Hande Yener ve nişanlısı Ümit Cem Şenol ayrıldı mı?

Hande Yener ve nişanlısı Ümit Cem Şenol ayrıldı mı? Hande Yener’in geçtiğimiz yıl nişan yüzüklerini taktığı Ümit Cem Şenol ile ayrıldığı iddia ediliyor. Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çifti gerçekten ayrıldı mı? Hande Yener ve Ümit Cem Şenol aşkı bitti mi? Hande Yener ve Ümit Cem Şenol ayrılığının perde arkasında yatan nedenler neler? Hande Yener ve Ümit Cem Şenol’un ayrılık haberlerine ilişkin detaylar haberimizde…

Demet Akalın ve Hande Yener’in ‘Yıldız’ Savaşları!

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol ayrıldı mı?

Geçtiğimiz yıl Hande yener’in Cihangir’deki evinde düzenlene sade bir tören ile nişan yüzüklerini takan Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çiftinden kötü haber geldi. Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çiftinin ayrıldığı iddia edildi. İddialara göre; Hande Yener ve Ümit Cem Şenol aşkı, evlilikle sonuçlanamadan sona erdi.

Hande Yener kimdir?

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol birbirini sildi

Ünlü şarkıcı Hande Yener ve model Ümit Cem Şenol çiftinin evlilik hazırlıkları yaptığı bilinirken, evlilik haberi yerine ayrılık haberi geldi. Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çiftinin yollarını tamamen ayırdığı iddia edilirken, dostça ayrıldıkları öğrenildi. Ancak, Hande Yener ve Ümit Cem Şenol sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bununla da yetinmeyip birlikte oldukları tüm fotoğrafları sildi. Ümit Cem Şenol, Hande Yener ile takipleşmeyi bıraksa da, oğlu ile arkadaş olmaya devam ediyor.

Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol kimdir?

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol neden ayrıldı? Ayrılığın perde arkasında yatan gerekçeler neler?

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çiftinin ilişkilerinde sorun yaşamaya başladığı, sorunlarla baş edemeyip ayrılık kararı aldıkları iddia ediliyor.

Ateşli bir çiftiz

Ünlü şarkıcı Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çifti, geçtiğimiz Mayıs ayında yine ayrılık iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak, Hande Yener, bu defa iddiaları yalanlamış ve Ümit Cem Şenol ile nasıl büyük bir aşk yaşadıklarını ifade ederek “Benim hızıma yetişemezsiniz. Biz ateşli bir çiftiz. Emekli çiftlerden değiliz.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Hande Yener ve nişanlısı Ümit Cem Şenol ayrıldı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler