Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek'ten düğün müjdesi!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten düğün müjdesi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten düğün müjdesi! Geçtiğimiz aylarda yurt dışında nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin düğün yapacağı öğrenildi. Seren Serengil, düğün müjdesini nasıl verdi? Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin düğün tarihi ne zaman? Düğün nerede olacak? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil meydan okudu!

Seren Serengil ve Yaşar İpek düğün hazırlığı yapıyor

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, geçtiğimiz Mayıs ayında Fransa’da sessiz sedasız nikah masasına oturmuş, evlendiklerini nikah sonrasında duyurmuştu. Ünlü çift, şimdi de düğün yapmaya hazırlanıyor.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek balayına devam ediyor

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, nikahın ardından çıktıkları Bodrum’daki balayına hala daha devam ederken, sahilde baş başa yürüyüş yaparken basın mensuplarının objektifine takıldı. Son derede samimi oldukları dikkat çeken ünlü çift aşk tazelerken, Seren Serengil’in, eşi Yaşar İpek’i öpmelere doyamadığı görüldü.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in düğünü ne zaman, nerede?

Kendisini görüntüleyen muhabirlere müjdeli haber veren Seren Serengil, düğün hazırlıkları içinde olduğunu ifade ederek “12 Ağustos’ta Bodrum’daki evimizde düğünümüz var.” dedi.

Seren Serengil’den sert çıkış

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından henüz kim olduğu belli olmayan bir kişiye ateş püskürmüştü. Serengil, paylaşımında “Sayın avukatım şu adamın parası kalmamış, maaşlarını ödeyemiyormuş çalışanlarının. Avukat sevgilisi de demiş ki buna, sen yaz Seren hakkında müvekkilim cash on the table yapacak bu magazin sayfası, hiç bir kanala almıyor ya parasız pulsuz başladı sallamaya, tanıdık gazetelere haber yapmaya…” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Seren Serengil’in kime böyle göndermede bulunup meydan okuduğu merak konusu olurken, karşı taraftan henüz bir hamle gelmemesi merakları arttırdı.

Seren Serengil, Mayıs ayında nikah masasına oturduğu Yaşar İpek ile bebek sahibi olacağı haberleri ile de uzun süre konuşulmuştu. Serengil’in sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım kafa karıştırmıştı: Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi genetik testten tutun bir sürü kan testi ne kolum ne ayağım ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım iğne fobim var çünkü ama şu an keyfim yerinde aile dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler