Ana SayfaÜnlülerPelin Akil hamile mi?

İlgili Postlar

Pelin Akil hamile mi?

Pelin Akil Altan hamile mi? Bodrum’da tatil yapan ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, tatilin keyfini çıkarıyor. Pelin Akil Altan’ın görüntülendiğini fark edince bir anda paniklemesi ve göbeğini örtmeye çalışması, “Hamile mi?” sorularının gündeme gelmesine neden oldu. Pelin Akil Altan hamile mi? Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti bebek mi bekliyor? Detaylar haberimizde…

Pelin Akil Hakaret Eden Takipçisine: “Delirmiş”

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan aşkı tam gaz devam

Ünlü oyuncu Pelin Akil Altan, 2016 yılının Eylül ayında uzun zamandır büyük bir aşk yaşadığı kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Anıl Altan ile dünya evine girmişti. Aşkları ve evlilikleri ile magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak parmakla gösteriliyorlar.

Pelin Akil Altan kimdir?

Pelin Akil Altanve Anıl Altan tatilde

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti, yaz tatilinde rotasını Bodrum’a çevirdi. Genellikle yurt dışında tatil yapmayı tercih eden Akil ve Altan çifti, Yalıkavak’ta bir otelde arkadaşları ile birlikte güneşlenirken görüntülendi.

Anıl Altan Kimdir?

Pelin Akil Altan göbeğini saklamaya çalıştı

Ünlü oyuncular Pelin Akil Altan ve Anıl Altan, görüntülendiklerini fark ettikleri anda hemen toparlanıp plajdan ayrıldı. Pelin Akil Altan’ın biraz şişmiş olduğu dikkat çeken göbeğini aniden saklamaya çalışması ve havluyla göbeğini sarması dikkat çekti. Akil Atlan’ın bu hareketi, ‘hamile mi?’ sorularını akıllara getirdi.

Pelin Akil Altan hamile mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler