Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Son Noktayı Koydu!

Kısa süre önce sürpiz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, medyanın ilişkisini en merak ettiği çift haline geldi. Geçmiş dönemlerde hep sinirli tavırlarla muhabirlere tepki gösteren Cem Yılmaz; Defne Samyeli ile birlikte olmaya başladığından beri eskiden olduğu gibi sempatik tavırları ile göz dolduruyordu. Peki Cem Yılmaz neden ateş püskürdü?

Cem Yılmaz Polis Engeline Takıldı

Ne Diyorsunuz Siz Güzel Kardeşim!

Önceki akşam Bodrum Milas hava alanında sevgilisi ile birlikte görüntülenen Cem Yılmaz, kendisine soru yönelten muhabirlere ateş püskürdü.  Yılmaz’ın Ahu Yağtu’dan olan oğlu Kemal’in 6. doğum günü partisi için eski eşi Ahu Yağtu ve Defne Samyeli’nin aynı evde bir araya gelmek istemediği iddialarını soran muhabirlere yanıt veren ünlü komedyen, “Ne diyorsunuz siz güzel kardeşim, siz kendiniz uyduruyorsunuz. Neden bahsediyorsunuz böyle, bizim böyle bir hayatımız yok” diyerek çıkıştı.

Saçma Sapan Haberler Bunlar!

Hava alanı çıkışında görüntü almak isteyen muhabirlerin sadece medyaya yansıyan haberleri sorduklarını söylemesi üzerine cevap veren Cem Yılmaz, “Saçma sapan haberler bunlar, kimseyi ilgilendirmez kardeşim” diyerek aracına yöneldi. Bir hayli sinirli olan Yılmaz’ı sevgilisi Defne Samyeli’nin sakinleştirmeye çalıştığı fark edildi.

Cem Yılmaz kimdir?

Oğlu Kemal’in 6. doğum günü için Bodrum’da ki evinde parti organize ettiği bilinen Cem Yılmaz’ın bugünki misafirleri büyük merak konusu.

Ahu Yağtu ile Defne Samyeli Bir Araya Gelecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler