Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Polis Engeline Takıldı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Polis Engeline Takıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, parti çıkışında polis engeline takıldı. Polis ekipleri tarafından aracı durdurulan Yılmaz, alkol kontrolüne girmek zorunda kaldı. Cem Yılmaz’ın alkol kontrolünden ne sonuç çıktı? Cem Yılmaz partide alkol aldı mı? Ünlü komedyen alkollü araç mı kullandı? Cem Yılmaz’ın yanında kim vardı? Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli’nin annesinden kötü haber! Cem Yılmaz bir an olsun yalnız bırakmıyor…

Cem Yılmaz Alkol Kontrolünde

Ünlülerin sosyal medya hesaplarından da tanınan meşhur spor hocası Sami Hamidi’nin düzenlediği doğum günü partisine katılan Cem Yılmaz, Etiler’de trafik kontrol noktasına takıldı. Cihazı doğru şekilde üfleyemeyen Yılmaz, ancak üçüncü denemesinde başarılı oldu.

Cem Yılmaz kimdir?

Kaç Promil Alkol Çıktı?

Polis ekiplerinin çevirmesine takılan Cem Yılmaz’ın üçüncü üflemesinde 0 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Doğum günü partisine katılan Ozan Güven, Seda Bakan, Murat Boz, Soner Sarıkabadayı gibi ünlülerle eğlenen Cem Yılmaz, mekandan yakın arkadaşı olan Ozan Güven ile ayrıldı.

“Hiç Boşuna Beklemeyin”

Trafik kontrol noktasında kendisini görüntüleyen gazetecilere kısa bir açıklama yapan Yılmaz, ” Hiç boşuna beklemeyin, alkollü olarak direksiyon başına geçmem ben” dedi.

Gözler Samyeli’yi aradı

Gözler partiye yalnız olarak katılan Cem Yılmaz’ın yanında bir süredir beraber olduğu Eski Türkiye Güzeli olan Defne Samyeli’yi aradı. Son zamanlarda sık sık birlikte görüntülenen çiftten Cem Yılmaz, ilk kez yalnız görüntülendi. Defne Samyeli’nin kısa süre önce ciddi bir rahatsızlık geçirdiği bilinen annesi Sendegül Samyeli’nin yanında olabileceği düşünüldü. Annesinin rahatsızlığından ötürü zor günler geçiren Defne Samyeli, kendisi için moral yemeği düzenleyen sevgilisi Cem Yılmaz ve yakın arkadaşları ile görüntülenmişti. İlişkilerinin ilk günlerinde birliktelikleri hakkında herhangi bir yorum yapmayan ünlü çift, artık rahat bir şekilde poz veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler