Ana SayfaÜnlülerBengü'nün düğün maliyeti dudak uçuklattı

İlgili Postlar

Bengü’nün düğün maliyeti dudak uçuklattı

Bengü’nün düğün maliyeti dudak uçuklattı! Önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Bengü ve nişanlısı Selim Selimoğlu düğün hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Ünlü çiftin düğün için harcadığı rakam duyanları şoke etti. Bengü, düğünü için adeta bir servet harcadı. Bengü düğün için ne kadar para harcadı? Bengü’nün düğün masraflar ne kadar? Detaylar haberimizde…

Bengü Selim Selimoğlu’na DM’den yürümüş!

Bengü düğün için ne kadar harcadı?

Ünlü şarkıcı Bengü, 29 Ağustos günü yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı armatör sevgilisi Selim Selimoğlu ile dünya evine girecek. Nikah masasına oturmak için gün sayan Bengü, düğün hazırlıklarına tam gaz devam ederken, düğünün maliyeti de ortaya çıkmaya başladı.

Bengü kimdir?

Bengü’nün düğün konsepti çiçekli

Ünlü şarkıcı Bengü ve Selim Selimolu, lüks bir otelde gerçekleşecek düğün töreni ile evlenecek. Düğün törenine, 600 davetli katılacak. Selim Selimoğlu, nişanlısı Bengü’nün düğün salonunun büyük bir bahçe gibi olmasını istemesi üzerine orkide, şakayık ve kır çiçeklerinden oluşan dört tır dolusu çiçek siparişi verdi. Sadece düğün salonunun süslemesi ve çiçek masrafları şimdiden 150 bin liraya ulaştı.

Selim Selimoğlu kimdir?

Selim Selimoğlu, Bengü için kesenin ağzını açtı

Armatör Selim Selimoğlu, müstakbel eşi ünlü şarkıcı Bengü’nün düğün için arzu ettikleri için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Selim Selimoğlu’nun, şarkıcı Bengü ile düğünü için gözden çıkardığı rakamın şimdiden 1 milyon liraya ulaştığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler