Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'nin annesinden kötü haber! Cem Yılmaz bir an olsun yalnız bırakmıyor...

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin annesinden kötü haber! Cem Yılmaz bir an olsun yalnız bırakmıyor…

Defne Samyeli’nin annesinden kötü haber! Cem Yılmaz bir an olsun yalnız bırakmıyor… Defne Samyeli’nin annesinden kötü haber geldi. Samyeli’nin annesinin kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Cem Yılmaz’ın, büyük bir üzüntü yaşayan sevgilisi Defne Samyeli’yi bir an olsun yalnız bırakmadığı öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz’dan Samimi Defne Samyeli Açıklaması

Defne Samyeli’den kötü haber

Son dönemlerde Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı haberleri ile gündemde olan Defne Samyeli’den üzücü bir haber geldi. Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli’nin kalp krizi geçirdiği iddia edildi. İddianın sahibi, Onur Akay oldu.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli’nin annesi kalp krizi geçirdi

Magazin camiasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan usta sanatçı Onur Akay, şimdi de Defne Samyeli’nin annesi ile ilgili kötü bir haber verdi. Onur Akay, kaleme aldığı yazısında Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli’nin kalp krizi geçirdiğini yazdı. Sevgilisi Cem Yılmaz’ın da, Defne Samyeli ve ailesine destek olduğunu, onu ve ailesini bir an olsun yalnız bırakmadığını yazdı.

Cem Yılmaz kimdir?

Defne Samyeli’nin annesinin kalbi durdu

Onur Akay, yazısında şu ifadelere yer verdi: Defne Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli evde kalp krizi geçirdi. Samyeli, acil olarak annesini hastaneye kaldırdı ancak annesinin kalbinin durması üzerine çok zor anlar yaşadı. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Sendegül Hanım, hemen ameliyata alındı ve kalbine stent takıldı. Cem Yılmaz’ın da sevgilisi Defne Samye’linin ve annesinin başından bir an olsun ayrılmıyor.

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli ve ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaz aylarının başlarından bu yana aşk yaşıyor. İlk başlarda ilişkilerini gizlemeye çalışan çift, şimdilerde sürekli birlikteler. Cem Yılmaz, annesi kalp krizi geçiren Defne Samyeli’yi bir an olsun yalnız bırakmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler