Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Hadise'nin annesi intihar etti!

İlgili Postlar

Son dakika: Hadise’nin annesi intihar etti!

Son dakika: Hadise’nin annesi intihar etti! Ünlü şarkıcı Hadise’nin intihar girişiminde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Hadise İki Konserde, Aynı Kıyafeti Giydi!

Ünlü şarkıcı Hadise’ye büyük şok. Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre; Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, kızlarına “Benimle ilgilenmiyorsunuz” şeklinde bir not yazdı ve ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

Hadise kimdir?

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz intihar girişiminde bulundu

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, kızlarına “Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz. Aranızdaki para meselelerinden ve kavgalarınızdan sıkıldım.” şeklinde bir mektup yazdığı, ardından da uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Polis kapıyı açınca buldu

Gülnihal Açıkgöz’ün kızlarının, annelerinden haber alamayınca oturduğu sitenin güvenliğine ulaşarak yardım istediği, güvenliğin çağırdığı polis ekipleri eşliğinde evin kapısının açıldığı ve korkunç manzara ile karşılaşıldığı iddia edildi. İddiaya göre; intihar girişiminde bulunan Gülnihal Açıkgöz, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler