Ana SayfaÜnlülerHepsi grubunun Cemre Kemer'ini öfkelendiren yorum: Din düşmanı!

İlgili Postlar

Hepsi grubunun Cemre Kemer’ini öfkelendiren yorum: Din düşmanı!

Hepsi grubunun Cemre Kemer’ini öfkelendiren yorum: Din düşmanı! Güzel şarkıcı Cemre Kemer, sosyal medya hesabından kendisine yapılan ilginç yoruma o kadar çok sinirlendi ki, “Ciddi söylüyorum yemem, içmem bulurum seni. Böyle bir terbiyesizlik yok. Git başka yerde at pisliğini.” şeklinde sözleri ile ateş püskürdü. Cemre Kemer’i bu kadar çok sinirlendiren yorum neydi? Cemre Kemer neden bu kadar sinirlendi? Cemre Kemer nasıl tepki gösterdi? Detaylar haberimizde…

Hepsi Grubundan Cemre Kemer Fena Ayar Verdi

Cemre Kemer’e: Din düşmanı

Cemre Kemer, sosyal medya hesabından selfie çekildiği bir fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, bu fotoğrafının altına “Senin din düşmanı olduğunu biliyordum, bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum. Bizimle değilsin hadi naş” şeklinde bir yorum yazdı. Cemre Kemer, yapılan bu yorum karşısında adeta öfkeden deliye döndü.

Cemre Kemer kimdir?

Cemre Kemer fena patladı: Yemem, içmem bulurum seni

Takipçisinin yorumuna sinirlenen Cemre Kemer, yorum sahibine “Sen kimsin? Sen ne derece hadsizsin? Benim dinimden sanane. Sen hayatında benim okuduğum kadar duayı görmüş müsün acaba? Sen ne derece beni zıvanadan çıkardın şu an. Özür dile hemen herkesten ya da mahkeme mahkeme süründüreceğim seni işi gücü bırakıp. Din konusunda ağzını açana fena patlarım. Kimseye bir hak tanımam.”, ardından da “Ciddi söylüyorum yemem, içmem bulurum seni. Böyle bir terbiyesizlik yok. Git başka yerde at pisliğini.” şeklinde yanıtlar yazdı.

İşte o fotoğraf ve yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler