Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Samimi Defne Samyeli Açıklaması

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Samimi Defne Samyeli Açıklaması

Sevilen komedyen Cem Yılmaz, yaklaşık iki buçuk aydır birlikte olduğu Defne Samyeli hakkında samimi itiraflarda bulundu. Cem Yılmaz, Defne Samyeli hakkında hangi yorumlarda bulundu? Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Samimi Defne Samyeli Açıklaması

Cem Yılmaz, bir derginin verdiği röportajda sevgilisi Defne Samyeli hakkında güzel söylemlerde bulundu. Yaklaşık iki buçuk aydır Defne Samyeli ile birlikte olan Cem Yılmaz, artık daha güler yüzlü görüntülenmesi herkesin dikkatlerini üzerine çekiyor.

Defne Samyeli Kimdir?

Bilindiği üzere Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı uzun süre konuşulmuş fakat nisan ayında, Samyeli’nin arabasının ünlü komedyenin evinin önünde görüntülenmesi ile belgelenmişti. İkili bunun üzerine bir açıklama yapmak yerine artık birlikte kamera karşısına çıkıyor ve samimi görüntüler veriyorlardı.

Yılmaz, “Dostlardan ‘aşk yaradı’ gibi laflar duyuyorum. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler