Ana SayfaDedikoduİngiliz Oyuncu Sevgilisi İle İlişkiye Girdiği Anları Kameraya Aldı, Kamerayı Da Satılığa...

İlgili Postlar

İngiliz Oyuncu Sevgilisi İle İlişkiye Girdiği Anları Kameraya Aldı, Kamerayı Da Satılığa Çıkardı

İngiltere’de oynadığı bir dizi ile adını duyuran 37 yaşındaki  Gemma Collins, magazin dünyasını sarsacak bir olaya imza attı. Sevgilisi ile ilişkiye girdiği anlara kameraya alan Gemma Collinsi kamerayı satılığa çıkarttı. Olayın detayları haberimizde…

İngiliz Oyuncu Sevgilisi İle İlişkiye Girdiği Anları Kameraya Aldı, Kamerayı Da Satılığa Çıkardı

İngiltere’de oynadığı bir dizi ile adını duyuran 37 yaşındaki televizyon yıldızı Gemma Collins, herkesi şok edecek bir olay yaptı.Başarılı oyuncu adı bilinmeyen bir partneri ile cinsel ilişkiye girdiği anları kameraya kayıt aldığını, şimdide kamerayı satmak istediğini dile getirdi. Gemma’nın bu atağına herkes şok oldu.

Gemma ayrıca, sakladığı görüntüleri de zaman zaman kendini tatmin etmek için izlediğini söyledi. Asıl şaşırtıcı olan ile başarılı oyuncunun şuan farklı biriyle ilişki yaşaması. Gemma, şu anda aynı dizide oynayan James Argent ile ilişki yaşıyor fakat Gemma’nın ilişkiye girdiği adamın kim olduğunu bilinmiyor.

Olayı duyan herkes bunu neden yapmak istediğini sordu. Gemma, bunu yapma sebebinin ise birlikte olduğu kişiye aşık olduğu için o anı tekrar tekrar görmek istediği olduğunu söyledi. Gemma, parayı alırsa bir yıllık tatile çıkmayı düşündüğünü söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler