Ana SayfaÜnlülerHadise'den 'annesi intihar etti' haberlerine açıklama geldi!

İlgili Postlar

Hadise’den ‘annesi intihar etti’ haberlerine açıklama geldi!

Hadise’den ‘annesi intihar etti’ haberlerine açıklama geldi! Annesinin intihar girişiminde bulunduğu haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, konu hakkında açıklama yaptı. Hadise’nin annesinin uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Hadise’nin annesi intihar etti!

Hadise’nni annesi intihar girişiminde bulundu iddiası

Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, kızlarına “Benimle ilgilenmiyorsunuz” diyerek uyku ilacı içtiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün, kızlarına “Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz. Rahatsız olduğumu söylüyorum, beni doktora götürmüyorsunuz. Aranızdaki para meselelerinden ve kavgalarınızdan sıkıldım.” şeklinde bir mektup yazarak intihar girişiminde bulunduğu, uyku ilacı içerek hayatına son vermek istediği iddia edilmişti.

Hadise kimdir?

Hemen hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı

İddialara göre; kızlarının ilgisizliğinden şikayetçi olan Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından kızları haber alamayıp oturduğu sitenin güvenliğine haber verdi Çağrılan polis ekipleri tarafından kapının açılması ile bulunan anne Açıkgöz, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hadise’den annesinin intihar girişimi haberleri açıklaması

Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu haberlerinin ardından basın danışmanı Emre Duymaz aracılığı ile açıklama yaptı. Duymaz; ‘Hadise’nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle 15 gün önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu.” şeklinde açıklama yaptı.

Şimdi gözler Hadise’ye çevrildi. Ünlü şarkıcı Hadise’nin bizzat kendisinin yapacağı açıklama herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler