Ana SayfaDedikoduHadise'den Şöhret Açıklaması

İlgili Postlar

Hadise’den Şöhret Açıklaması

Kıbrıs’taki konserinde, sahne kıyafeti ve danslarıyla izlemeye gelenleri kendisine hayran bırakan ünlü şarkıcı Hadise, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hadise’den şöhret açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcı Hadise’nin konser sonrası o açıklamaları;

Sürpriz Nikah

Uzun süredir aşk yaşayan Mehmet Dinçerler ve Hadise, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikah kıydı. Törenden görüntü alınmasını yasaklayan çift, sosyal medyada herhangi bir paylaşım da yapmadı.

Sürpriz törenden sonra Kıbrıs’ta konser veren 36 yaşındaki güzel, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğruladı. ‘Prenses’ şarkısını söyleyen popçu, şu ifadelerini kullandı:

Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Kıbrıs’ta Sahne Aldı

Hadise önceki gün Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel’de sahne aldı. Sahne kıyafeti ve danslarıyla  izlemeye gelenleri kendisine hayran bırakan Hadise, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çocukken babasının kendisine aldığı bayramlığı unutamadığını söyleyen Hadise “Babamın aldığı bayramlığı unutamıyorum. Belçika’da ailecek kutladığımız bayramları çok özledim” dedi.

Murda ile çıkardığı “İmdat” projesi için “Bu projede içimdeki diğer Hadise’yi ortaya çıkartmak istedim. Alışılmışın dışına çıkmak istiyorum” diye konuştu.

Hadise’den Şöhret Açıklaması

Unicef Türkiye’nin çocuk hakları savunucusu olan Hadise, bunun hayatında aldığı en anlamlı görev olduğunu söyleyerek “Çocuklara ışık olabilmek, sorunlarına farkındalık yaratmak için tüm ünümü, şöhretimi ve sosyal medya gücümü kullanacağım, yakın zamanda çocuklarla birlikte sahada olacağız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler