Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler'den Hadise Paylaşımı

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler’den Hadise Paylaşımı

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız evlenmişti. Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten Dinçerler, Hadise ile yaptığı selfieyi Instagram hesabından paylaştı. Mehmet Dinçerler’in güneş gözlüğünde Hadise’nin yansımasının olması dikkat çekti. Mehmet Dinçerler’den Hadise paylaşımı geldi. İşte o paylaşım;

“Örf ve Adetlere Bağlı Bir Çiftiz”

Hadise, ‘2. Sayfa’ programına yaptığı özel açıklamada iddiayı “Hamile değilim” diyerek yalanladı. Şarkıcı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her şeyin zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz.”

Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülenen Hadise’nin daha önce de imam nikahı kıydığı iddia edilmişti.

Hadise Hanım Yok

Hadise, önceki gün Etiler’deki bir ofis çıkışı görüntülendi. Gazeteciler olduğu fark edince şarkıcı, şoförünü devreye soktu. Aracından inen yardımcısı gazetecilere, “Hadise Hanım yok, bir şeyler almaya geldim” dedikten sonra ofise girip ellerinde poşetleriyle ayrıldı.

Yüzüğü Dikkatlerden Kaçmadı

Ofis içerisinde gazetecilerin ısrarını anlayan Hadise, iki saatlik bekleme sonucu aracını yeniden ofisin kapısına çektirdi. Makyajsız olduğu görülen şarkıcıya eşi Mehmet Dinçerler’in konserlerindeki kıyafetlerine karıştığı iddiaları sorulsa da şarkıcı, sessiz kalmayı tercih etti. Şarkıcının eşinin kendisi için aldığı 3 milyon değerindeki tektaş yüzüğü ise dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Dinçerler’den Hadise Paylaşımı

Aşkları dolu dizgin devam eden çift, magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor. İkili, sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuluyor. Mehmet Dinçerler’in son paylaşımı da olay yarattı.

Ünlü iş insanı, fotoğrafını paylaşıp ‘Hanımla selfie’ notunu yazdı. Dinçerler’in güneş gözlüğünde Hadise’nin yansımasının olması dikkat çekti. İş insanının o paylaşımına çok sayıda tebrik yorumu geldi. Birçok kullanıcı “Hanımcılık kazanacak” şeklinde yorum yaptı.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler