Ana SayfaDedikoduHadise: Üzülmek İçin Zaman Yok

İlgili Postlar

Hadise: Üzülmek İçin Zaman Yok

Birkaç ay önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı’nda sadece ailelerin katıldığı 20 kişilik bir törenle dünyaevine giren Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Dinçerler ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı, son olarak tatilde çekilen eski fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Hadise “Üzülmek için zaman yok” açıklamasını yaptı.

“Bölümümüz Şimdi Başlıyor”

Şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler’den evlilik teklifi aldı. İş insanına ‘Evet’ diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Tektaşını gösteren popçu, “Bölümümüz şimdi başlıyor” notunu düştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, ‘Mrs. Dinçerler’ yorumunu yaptı.

Sürpriz Nikah

Uzun süredir aşk yaşayan Mehmet Dinçerler ve Hadise, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikah kıydı. Törenden görüntü alınmasını yasaklayan çift, sosyal medyada herhangi bir paylaşım da yapmadı.

Sürpriz törenden sonra Kıbrıs’ta konser veren 36 yaşındaki güzel, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğruladı. ‘Prenses’ şarkısını söyleyen popçu, şu ifadelerini kullandı:

Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için.

Hadise: Üzülmek İçin Zaman Yok

Şimdilerde Mehmet Dinçerler ile mutlu bir evlilik sürdüren Hadise, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Daha önce tatilde çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

36 yaşındaki şarkıcı, rengarenk pareosuyla verdiği pozlara “Üzülmek için zaman yok” notunu düştü. Hadise’nin pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler