Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler'den Hadise'ye Övgü

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler’den Hadise’ye Övgü

Geçtiğimiz nisan ayında Hadise ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından Beşiktaş Meydanı’nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Söz konusu kişinin daha önce ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında mücadele ettiğini ve sadece Hadise’nin sesini beğenip döndüğünü öğrenen iş insanı, eşi hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Mehmet Dinçerler’den Hadise’ye övgü geldi. İşte detaylar;

Sürpriz Bir Şekilde Evlendiler

Uzun süredir aşk yaşayan Mehmet Dinçerler ve Hadise, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikah kıydı. Törenden görüntü alınmasını yasaklayan çift, sosyal medyada herhangi bir paylaşım da yapmadı.

“Eşim Bana Kraliçeler Gibi Bakıyor”

Sürpriz törenden sonra Kıbrıs’ta konser veren 36 yaşındaki güzel, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğruladı. ‘Prenses’ şarkısını söyleyen popçu, şu ifadelerini kullandı:

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise kimdir?

Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; ‘Prensesler gibiydim baba evinde’. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için.

Mehmet Dinçerler’den Hadise’ye Övgü

Twitter hesabından gündemle ilgili paylaşımlar yapan iş insanı, son olarak Beşiktaş Meydanı’nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Sesini beğendiği kadının videosunu “Woww” notuyla paylaşarak alev emojileri koyan Dinçerler, öğrendiği bilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Dinçerler’in paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, şarkı söyleyen kadın için “O Ses Türkiye yarışmasına ve bir tek Hadise dönmüştü. Hatice’nin ailesinin de sesi çok güzeldir. 2-3 kardeşi de ‘O Ses’e katılmıştı” yorumunu yazdı. Takipçisine cevap veren Dinçerler’in, şarkıcı eşini Hadise’yi överek, “Hanımım anlıyor bu işten” ifadesini kullanması dikkat çekti.

Juri Değişikliği

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu, TV8’de ekranlara gelen ‘O Ses Türkiye’de; Murat Boz’la birlikte uzun yıllar jüri koltuğunda oturan Hadise, son sezonda ‘O Ses Rap’ yarışmasında kamera karşısına geçmişti. Seda Sayan’ın ayrılması sonrası yeni jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler