Ana SayfaDedikoduŞafak Sezer'den Kerem Bursin Açıklaması

İlgili Postlar

Şafak Sezer’den Kerem Bursin Açıklaması

Kerem Bürsin, “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar” demişti. Şafak Sezer, meslektaşının bu sözlerine yanıt verdi. Şafak Sezer’den Kerem Bursin açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Kerem Bursin Sektör Hakkında Açıklamalar Yapmıştı

Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katılmıştı. Oyuncu, gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Türk meslektaşlarına göndermede bulunmuştu.

“Amerika’daki setlerle Türkiye’deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?” sorusuna Bürsin, “Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama, ‘Onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar’ desem anlar mısınız? Yani ‘Dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar.” yanıtını vermişti.

Kerem Bursin kimdir?

Şafak Sezer’den Kerem Bursin Açıklaması

Dün akşam bir ödül törenine katılan Şafak Sezer, Bürsin’in sözlerine cevap verdi.

Komedyen, “İçinde yatan da şımarmak yani. Çünkü bu meslek karşındaki insanın ‘Sizi çok seviyorum’ diyerek şımartmasıyla oluyor. O yüzden Türkiye’de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki, dünyaya taş çıkartırlar. 19 saat, 20 saat çalışıyorlar… Kerem Bürsin’in, Antonio Banderas’ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım.” ifadelerini kullandı. Kerem Bursin’den ise henüz bir yanıt gelmedi.

Şafak Sezer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler