Ana SayfaDedikoduYılmaz Kunt'tan İhanet Açıklaması

İlgili Postlar

Yılmaz Kunt’tan İhanet Açıklaması

Yılmaz Kunt, kendisi gibi oyuncu olan Sevda Erginci ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra model Pınar Tartan ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Yılmaz Kunt’tan ihanet açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Tatil Yok”

ılmaz Kunt, dün akşam Bebek’teki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kunt, “Şu an bir şey yapmıyorum, yazın ve eylülde birkaç işimiz var. Tatil yok, ailemin şirketinde çalışacağım.” dedi

Ayrılık Sebebi İhanet Mi?

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Sevda Erginci ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra model Pınar Tartan ile görüntülenen Yılmaz Hunt’un, yeni bir ilişkiye başladığı ileri sürülmüş ve akıllara “Ayrılık sebebi Tartan mı?” sorusunu getirmişti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan 27 yaşındaki oyuncu, “Hiç öyle bir şey yok. Biz Sevda ile konuşup ayrıldık. O gün biz çekilirken Pınar ile arkadaş grubumuz da vardı. O anda o kare yakalandı. Üzücü bir durum ama hem benim için hem de Pınar için, sonuçta ikimizin de ailesi var.” ifadelerini kullandı.

Neler Olmuştu?

Her şey Seray Öztürk’ün, Erginci ile aşk yaşarken kendisiyle mesajlaşan Kunt’un yazışmalarını Instagram hesabından paylaşmasıyla başlamıştı. Geçtiğimiz yıl aileleriyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Erginci ile Kunt, yaşadıkları ifşa şoku sonrası birbirlerini silmişti.

Paylaşılan mesajlarda ünlü oyuncunun, Öztürk ile buluşmak için mesajlar attığı görülmüştü. Avukat Seray Öztürk’ün, Kunt’la tüm yazışmalarının ifşa olduğu hesabından Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci hakkında çıkan evlilik haberi de yayınlanmıştı.

Seray Öztürk’ün Instagram hesabından paylaşılan gönderide, “Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?” ifadeleri yer alıyordu.

“Nişanlı Olduğun Halde Beni De İdare Etmeye Çalıştın”

Oyuncunun kendisine attığı fotoğraf ve videoların da paylaşıldığı Öztürk’ün hesabında, “İyi tatiller.” yazılarak, Erginci ve Kunt’a gönderme de yapılmıştı. Seray Öztürk’ün hesabından, “Yılmaz Kunt; sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?” mesajı da paylaşılmıştı.

Çıkan haberlerin ardından avukat Seray Öztürk’ün Instagram hesabından paylaşımlarla ilgili bir açıklama yapılmıştı. Gönderide Öztürk’ün hesabının hack’lendiği iddia edilmişti:

Müvekkilimiz Avukat Seray Öztürk’ün yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların kendi iradesi dışında ifşa edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Müvekkilimizin akıllı telefonunun ve sosyal medya mecralarının hacklenmesi nedeniyle yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların içeriği bir hacker grubu olarak değerlendirdiğimiz yapı tarafından yayınlanmaktadır. Müvekkilimizin yurda dönmesini müteakip konuyla ilgili tüm yasal yollara ivedilikle başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

“Çok Özel Bir Mesele”

Ardından Kunt ile barışan Sevda Erginci, konuyla ilgili ilk kez konuşmuştu. Erginci, “Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz.” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler