Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal ve Melis Sütşurup Evlendi!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Evlendi!

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlebdi. Çift bugün İtalya’nın başkenti Roma’da nikah masasına oturdu. Çiftin düğünü 11 Haziran’da Marmaris’te yapılacak. İşte detaylar;

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Birkaç ay önce ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bir süredir ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyordu. O sessizliği bozma kararı alan Sandal, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, fotoğrafta güneş gözlüğü takan sevgilisine “Sen yeter ki hep böyle bak!” sözlerini yazdı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup’un gözlük taktığını belirterek; “Abi gözleri gözükmüyor ki”, “Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını” şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal Kimdir?

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal Evlilik İçin İlk Adımı Attı

Gecede çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Sütşurup, “O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak” notunu yazdı.
Mustafa Sandal’ın kız istemeye tişörtle gitmesi ise sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal geceye özel yaptırdıkları ve kendi isimlerinin yazılı olduğu Nişan pastalarını birlikte kesmişti.

İkilinin sade bir kıyafet tercih ettiği de gözlerden kaçmadı. Çiftin bazı takipçileri bu durumu eleştirirken, bazı takipçileri de sadece seçimlerinden dolayı tebrik etmişti.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Evlendi!

Aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle şubat ayında evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bugün Roma’da dünyaevine girdi.

Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikahlarının kıyıldığı öğrenilen çiftin düğünü 11 Haziran’da Marmaris’te yapılacak. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi. Çift, evlilik cüzdanlarının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.
İkili, 11 Haziran’da da D-Maris’te bir düğün gerçekleştirecek. 80 özel davetliden, gelin ve damada hediye vermek yerine “Engelsiz Yaşam Vakfı”na bağış yapmaları istenecek. Ünlü çift, “Bu özel gecemizde böyle anlamlı bir işe vesile olmaktan dolayı çok mutlu olacağız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler