Ana SayfaDedikoduSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Kızı Leyla İyileşiyor

İlgili Postlar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Kızı Leyla İyileşiyor

Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, geçtiğimiz ay ikinci çocukları Leyla’yı kucaklarına aldı. Çiftin bebeklerinin dışarıdan bulaşan mikroba bağlı zatürre başlangıcı olduğu öğrenildi. Yeni öğrenilen bilgilere göre Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun kızı Leyla iyileşiyor. İşte detaylar;

İşte Sinem Kobal İle Kenan İmirzalıoğlu’ nun Aile Pozu;

Sinem Kobal da benzer cümlelerle Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkisinden bahsetmişti…

“Kenan ruhuma ve kalbime öyle bir dokundu ki…Eşimi bulduğumu hissettim. Bu çok güzel bir duygu… İnsan ruhu çok acayip. Hepimizin bir ruh eşi vardır ve onu bulduğun zaman hissedersin derler ya… İşte onu buluyorsun. Sonra da hiç sorgulamadan teslim oluyorsun. Cümlelerle bunu anlatamıyorum, sadece yaşıyorum…”

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu İkinci Bebeklerini Kucaklarına Aldı

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan oyuncu Sinem Kobal’dan güzel haber geldi.  21 Ekim 2020’de kızı Lalin’i kucağına alan Kobal bugün ikinci kez doğum yaptı.

Kobal’ın ve kız bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İkinci kez anne ve baba olan ünlü çift kızlarına Leyla adını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Kızı Leyla İyileşiyor

Minik Leyla’nın tedavisi geçtiğimiz pazartesi gününden beri Maslak Acıbadem Hastanesi’nde devam ediyor. Çift bebeklerini iki gün sonra evlerine götürebilecek. Kenan İmirzalıoğlu’nun menajeri, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dışarıdan kaptığı enfeksiyona bağlı zatürre başlangıcı vardı. Ama şimdi iyileşti ve gayet sağlıklı.” 2016 yılında evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın 2 yaşında Lalin ve Leyla adında iki kız çocukları var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler