Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal ve Melis Sütşurup'tan Aşk Pozu

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Aşk Pozu

Uzun süredir bir dargın bir barışık aşk yaşayan Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup’tan aşk pozu geldi. İkilinin şıklığı dikkat çekti. İşte o kare;

Çapkınlık Turları Mustafa Sandal’a Pahalıya Patladı

Geçtiğimiz sene Melisa Sütşurup’u aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Mustafa Sandal “Dedikodular çirkin. Melis ile ilişkimiz devam ediyor” demişti. Ancak bu açıklamanın birkaç gün sonrasında ikilinin ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Fransa’da bir kadınla dans ederken objektiflerden kaçamayan Sandal, birkaç hafta sonra Sütşurup’la barışmış ancak bu kez de telefona başka bir kadın tarafından gönderilen bir mesaj yüzünden terk edilmişti.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un Gerçek Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı!

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Birkaç ay önce ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bir süredir ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyordu. O sessizliği bozma kararı alan Sandal, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, fotoğrafta güneş gözlüğü takan sevgilisine “Sen yeter ki hep böyle bak!” sözlerini yazdı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup’un gözlük taktığını belirterek; “Abi gözleri gözükmüyor ki”, “Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını” şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan Aşk Pozu

Popçu Mustafa Sandal, dün akşam sevgilisi Melis Sütşurup ile birlikte yakın bir dostlarının düğün törenine katıldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikili törende mutluluk pozu verdi.

60e6b34086b2442a6c421afa

Melis Sütşurup’un geceye katıldığı derin yırtmaçlı elbise ise dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler