Ana SayfaDedikoduSeda Sayan 'dan Demet Akalın 'a Büyük Gönderme...

İlgili Postlar

Seda Sayan ‘dan Demet Akalın ‘a Büyük Gönderme…

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Kanal D televizyonlarında beğeniyle izlenilen ‘Gelinim Mutfakta’ adlı programının sunumundan ayrılmasının sonrasında görevine popçu Demet Akalın getirildi. Haberi alan ünlü şarkıcı ise geçtiğimiz haftalarda kendisini ekmeği elinden almakla itham eden Demet Akalın’a, Instagram hesabından bomba bir gönderme yaptı. Seda Sayan’ın flaş sözü ve Detayları Haberimizde…

Seda Sayan Stüdyo ‘da…

Seda Sayan ‘dan Demet Akalın ‘a Büyük Gönderme…

Sunumunu Alişan ile Demet Akalın’ın gerçekleştirdiği ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ adlı programı, geçtiğimiz sezonun bitiminde finalle sonuçlanmıştı. Sabah Programın finalinin hemen sonrasında Star TV yönetimi, program için ünlü şarkıcı Seda Sayan ila anlaştığını ilan etmişti. Ünlü popçu da Seda Sayan ‘ı “Ekmeğimle oynadın” ifadeleriyle eleştirirken, konu Magazin Haberleri ‘ni günlerce meşkul etmişti.

Seda Sayan kimdir?

“Gelinim Mutfakta Hayırlı Olsun”

En sonunda programını kimin sunacağı konusu merak edilirken bomba haber geldi. Seda Sayan’ın Kanal D ekranlarından Star TV ekranlarına büyük transferi tamamlanmasının hemen ardından ‘Gelinim Mutfakta’ adlı programın sunucusu nihayet belli oldu…

Demet Akalın, bugün sosyal medya sayfasından bir sözleşme imzalarken verdiği bir pozunu yayımlayarak “Gelinim Mutfakta hayırlı olsun” notunu düştü.

“Ekmek Almam, Her Zaman Kazandırırım”

Bomba haberin çok kısa bir sürede sosyal medyada yayılmasının sonrasında ünlü şarkıcı Seda Sayan’dan gönderme geldi. Haberi duyuran bir Magazin sayfasına yorum yazan ünlü şarkıcı, “Hayırlı olsun. Ekmek almam, her zaman kazandırırım” sözleriyle deyim yerindeyse eleştirilerin altında kalmadığını gösterdi.

İşte Seda Sayan’ın Bomba Göndermesi;

Seda Sayan'ın Bomba Göndermesi
Seda Sayan’ın Bomba Göndermesi

Demet Akalın’dan Murat Övünç’e Sert Sözler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler