Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Murat Övünç'e Sert Sözler

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Murat Övünç’e Sert Sözler

Fenomen Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün seyir halindeki aracından etrafa kurşun yağdırması büyük tepki toplamıştı. Demet Akalın’da bu duruma kayıtsız kalamadı. Demet Akalın’dan Murat Övünç’e sert sözler geldi. İşte ünlü şarkıcının o sözleri;

Burakcan Övünç Trafikte Terör Estirdi

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün aracının camından küfür edip tabancayla ateş açtığı görüntüler olay olmuştu.

Trafikte adeta terör estiren Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmış ancak bir süre sonra ise silmişti.

“Oğlum İyilik Timsalidir”

Burakcan Övüç’ün skandal görüntüleri tepki çekmeye devam ederken, Murat Övüç ise oğlunu savundu. Görüntülerin iki yıl önce çekildiği, düşmanları tarafından yeniden gündeme getirildiğini söyleyen Övüç, oğlunun iyilik timsali bir insan olduğunu söyledi. Övüç’ün dikkat çeken açıklaması şu şekilde;

Demet Akalın ‘ın Şarkısı ile Yaz Geldi

“İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım. Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu”

Demet Akalın’dan Murat Övünç’e Sert Sözler

Fenomen Murat Övüç, skandala imza atan oğlunu savunurken, şarkıcı Demet Akalın, o görüntülere sessiz kalamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla baba ile oğlu topa tuttu. Akalın, Burakcan Övüç’ü sorumsuzlukla suçlarken, “Eski asistanımın eşi konutundan çıkarken silah hengamesinden başına mermi geldi ve artık yok!! 2 yaşındaki kızı babasız! Sorumsuzlar, Allah kahretsin” ifadelerine yer verdi.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler