Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki’den Yaza Damga Vuracak Yeni Klip...

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Yaza Damga Vuracak Yeni Klip…

Müzik dünyasının genç yıldızı Aleyna Tilki’nin, gençlerin en favori sosyal medya uygulaması olan TikTok’un ünlü fenomenleriyle birlikte yer aldığı reklam filminin ardından, genç yıldızın “Bi’ Kapışma Var Şimdi” isimli yeni müzik videosu da YouTube’da yayına girdi. İşte muhteşem video ve dahası Haberimizde…

Aleyna Tilki ‘den ‘Eurovision’ Açıklaması

Aleyna Tilki’den Yaza Damga Vuracak Yeni Klip…

“Bi’ Kapışma Var Şimdi” adlı Video klibin söz ve müziği, Aleyna Tilki’ye ait. Mix ve Mastering çalışması Utku Ünsal ve Emre Kıral tarafından yapılan müziğin aranjesi Can Atayılmaz’a ait. Video klibin prodüktörlüğünü ise Hakan Fıçıcı üstleniyor. Videonun yönetmen koltuğuna, Aleyna Tilki ve Ozan Köse oturdu.

Aleyna Tilki Roman Havası ile Kurtlarını Döktü

Aleyna Tilki:  “Yazın Habercisi Olacak”

Genç yıldız Aleyna Tilki’nin “yazın habercisi olacak” sözleriyle tanımladığı yeni video klibin, yüksek izleme rakamlarına ulaşması bekleniyor. Video klipte, 7,6 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Cemre Solmaz ile BerkeJuan, Diddew ve Yagizjunior’dan oluşan ve 5,3 milyon takipçiye sahip mavi tikli ünlü fenomen Buse Korkmaz ile KürşatJuan, Obeyfendimen ve Berfinmis’den oluşan iki takım karşı karşıya geliyor.

TikTok ‘un En Ünlü Fenomenleri Klipte!…

Klipte Aleyna Tilki ile oynayan ünlü TikTok fenomenlerinin toplam takipçi sayısı 30 milyona yakın. Dans Fabrika ile de iş birliği yapılan klipte ayrıca 8 dansçı da yer alıyor.

Aleyna Tilki kimdir?

İşte Aleyna Tilki ‘den “Bi’ Kapışma Var Şimdi” …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler