Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBu Yazın Konser Şampiyonu Belli Oldu...

İlgili Postlar

Bu Yazın Konser Şampiyonu Belli Oldu…

Çıkardığı şarkılarla tüm müzik listelerde şarkıları bulunan ve dijital platformlarda en çok indirilenler listesinde yerini alan Berkay sözü ve müziği Murat Güneş‘e, düzenlemesi Serhat Şensesli ait yeni şarkısı “Karnaval” ile çıkararak müzikseverlere yaz sürprizi yaptı. İşte Detaylar…

Berkay ‘ın Yeni Single’ı “Yeter ki Sen İste” Tüm Dijital Platformlarda

Bu Yazın Konser Şampiyonu Belli Oldu…

Yeni şarkısının yanı sıra 2021 yazının konser şampiyonluğunu şimdiden garantileyen şarkıcı Berkay, nihayet sevenleriyle buluşuyor.

50 Bin Km Yol Yapacak…

Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, İstanbul, Ankara, Mersin ve Adana’ da binlerce seveniyle buluşacak olan Berkay yeni şarkısı “Karnaval” ın çıkışıyla 2021 yaz sezonunda toplam 50 bin km‘den fazla yol gidecek ve 300 bine yakın kişiyle konserlerinde buluşacak.

Arda Turan ve Berkay Şahin Davasında Kim Tanık Oldu?

Pozları Çok Konuşuldu…

İnsanın istediği her şeyi azim ve sıkı çalışma ile yapabileceğinin mesajını veren ailesi ve müziğin yanı sıra hayatının bir parçasını spora adayan sanatçı Berkay, yeni şarkısı için verdiği pozlar ve fit görünümü ile sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Berkay: “Dövmelerimde Allah Var”

Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı Berkay‘ın vücudundaki dövmelerin hepsinin bir anlamı olduğunu “Benim dövmelerimin çoğunda sabretmek, şükretmek, inanmak, Allah var.” ifadeleriyle açıkladı.

Berkay Şahin kimdir?

İşte Berkay’ dan Karnaval…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler