Ana SayfaÜnlülerBritney Spears Çıplak Fotoğrafıyla Olay Oldu

İlgili Postlar

Britney Spears Çıplak Fotoğrafıyla Olay Oldu

Vasilik davasında yaptığı açıklamalar ve ardından gelen emeklilik kararıyla şu sıralar sık sık gündeme gelen Britney Spears, son olarak Instagram’da yayınladığı fotoğrafla konuşuluyor. Britney Spears çıplak fotoğrafıyla olay oldu. İşte o fotoğraf;

Tatilde Keyifli Dakikalar

Britney Spears geçtiğimiz hafta babası Jamie Spears’a 13 yıldır süren vasiliğinin sona ermesi için dava açmıştı. Ünlü şarkıcı dava sonrası tatile çıktı.

Britney Spears bir süredir aşk yaşadığı Sam Asghai ile birlikte tatile çıktı. Hawaii’nin Maui adlı adasına giden ünlü şarkıcının keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Denize girmeyi tercih etmek yerine gün boyu güneşlenmeyi tercih eden aşıklar, uzun uzun sohbet ettiler.

Britney Spears ‘ın Annesi Konuştu “Çok acı, çok endişe var”

Britney Spears Çıplak Fotoğrafıyla Olay Oldu

Geçen hafta bikinili paylaşımlarıyla dikkat çeken Britney Spears, bu defa da çıplak fotoğrafıyla gündemde. Spears, sadece sırtının göründüğü fotoğrafını bale ayakkabıları emojisiyle paylaştı.

212070676_495694834826284_174008791087510722_n

Vasilik davası, mahkemede yaptığı açıklamalar ve son olarak emeklilik kararıyla gündeme gelen şarkıcı, annesinin desteğini aldığı bir dönemde yaptığı paylaşımlarla bazı hayranlarının da eleştirilerine maruz kalıyor.

Neler Olmuştu?

Britney Spears, babası Jamie Spears’a 13 yıllık vasiliğin sona ermesi için dava açtı. Spears bu davayı ‘kölelikten kurtulma’ davası olarak nitelendirdi.

Geçirdiği psikolojik rahatsızlığının ardından vasisi olan babasının hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yılın ardından Spears babasına dava açtı. Spears kendisini köle gibi hissettiren bu vasiliğin sona ermesini istedi.

39 yaşında olan şarkıcının finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında psikolojik rahatsızlık geçirmesi nedeniyle babası Jamie Spears’ın kontrolüne geçmişti.

Şarkıcı Jamie Spears’ın tüm turneleri ve turnelerden elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi gibi özel hayatı ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiğini belirtiliyordu. Bu durumun sona ermesi için şarkıcının hayranları “Free Britney” kampanyası başlatmış ve Spears’ın kendi hayatını kontrol edebilmesini talep etmişti. Spears, babasının vasiliği hakkında uzun zaman sonra ilk kez ifade verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler