Ana SayfaDedikoduBomba İddia... Kaan Yıldırım Ünlü Mankenle Aşk Yaşıyor...

İlgili Postlar

Bomba İddia… Kaan Yıldırım Ünlü Mankenle Aşk Yaşıyor…

Geçtiğimiz günlerde büyük aşkı popçu Hadise’den bir çırpıda yollarını ayıran yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, yeni bir aşkamı yelken açtı? Ünlü oyuncunun özel hayatıyla ilgili şoke eden iddia Magazin Haberleri ‘ni çalkaladı… İşte detaylar…

Bomba İddia… Kaan Yıldırım Ünlü Mankenle Aşk Yaşıyor…

Gossip Pasta’nın hazırlamış olduğu özel haberine göre; 34 yaşlarındaki Başarılı sanatçı Kaan Yıldırım, 42 yaşlarındaki ünlü manken Çağla Şikel ile birlikte. Ünlü ikili dün yakın dostlarıyla birlikte bir mekanda eğlenirken görüldü.

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım ile Çağla Şikel ‘in samimi durumları yeni bir aşk iddialarını magazin gündemine bomba gibi düşürdü. Ünlü ikili tarafından yapılıcak açıklama ciddi merak konusu olurken en son yakışıklı oyuncunun şarkıcı Ebru Gündeş ile konuşmasından sonra sevgilisi Hadise’den ayrıldığı öne sürülmüştü. Kaan Yıldırım bu bomba  iddiaya şöyle cevap vermişti.

Kaan Yıldırım ‘Hadise’ Sessizliğini Bozdu

Kaan Yıldırım: “Dostça Yollarımızı Ayırdık”

“Benim 3’üncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık” 

Kaan Yıldırım kimdir?

Çağla Şikel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler