Ana SayfaDedikoduDemet Şener'in Eski Eşi Cenk Küpeli Güzel Voleybolcuyla Görüntülendi...

İlgili Postlar

Demet Şener’in Eski Eşi Cenk Küpeli Güzel Voleybolcuyla Görüntülendi…

Geçtiğimiz Ocak ayında ünlü manken Demet Şener ile yollarını ayıran iş adamı Cenk Küpeli, Nişantaşı’nda bir kız arkadaşıyla aniden görüntülenince paniğe kapıldı. Cenk Küpeli’nin yanındaki kızın güzel milli voleybolcu olduğu anlaşıldı. Ünlü iş adamı hangi voleybolcu ile yeni bir aşka yelken açtı? Cenk Küpeli şu an bakın ne iş yapıyor.. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Demet Şener’den Cenk Küpeli Açıklaması!

Demet Şener’in Eski Eşi Cenk Küpeli Güzel Voleybolcuyla Görüntülendi…

Ünlü model Demet Şener ve Cenk Küpeli’nin 1,5 sene süren evlilikleri Ocak ayında aniden sona ermişti. Boşanmalarına karşın görüşmeye devam eden çifttin geçtiğimiz günlerde yeniden barıştığı öne sürülmüştü. Bu dedikodular hala konuşulmaya devam ederken ünlü iş insanı, Nişantaşı ‘nda bir kızla yakalandı.

Cenk Küpeli Birden Panikledi…

Bir otomobil içinde görüntülenen Cenk Küpeli ve kadın arkadaşı, magazincileri fark eder etmez, arabanın açık camlarını kapatarak bulundukları yerden hızla uzaklaşmaya çalıştılar. Olaydan kısa süre sonra iş adamının yanındaki gizemli kadının milli güzel  voleybolcu Derya Çayırgan olduğu anlaşıldı.

Demet Şener Kimdir?

Derya Çayırgan
Derya Çayırgan

Cenk Küpeli ‘nin Yeni İşi…

Ünlü ikiliyle ilgili ortaya çıkan aşk haberlerinin sonrasında Cenk Küpeli’nin güzel voleybolcu Derya Çayırgan’ın yeni menajeri olduğu ve beraber transfer görüşmesine gittikleri öne sürüldü.

İşte Cenk Küpeli İle Derya Çayırgan’ın Panik Oldukları İlk Görüntüleri;

Cenk Küpeli İle Derya Çayırgan
Cenk Küpeli İle Derya Çayırgan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler