Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den Cenk Küpeli Açıklaması!

İlgili Postlar

Demet Şener’den Cenk Küpeli Açıklaması!

2019 yılında dünyaevine giren Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti, geçtiğimiz ocak ayında tek celsede boşanarak herkesi şaşırtmıştı. Boşanmalarına karşın görüşmeye devam eden çiftten Şener, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın 1,5 sene süren evlilikleri geçtiğimiz yaz aniden sona ermişti. Boşanma nedeni olarak iki çocuk annesi Demet Şener’in üçüncü çocuğu istememesi Cenk Küpeli’nin de ısrarcı olması gösteriliyordu.

Bir başka iddiaysa Cenk Küpeli’nin bozulan ekonomik durumunun bu evliliği sarstığı şeklindeydi.

”BİRBİRİMİZE YOĞUN DUYGULARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Posta’ya röportaj veren Şener, “Cenk Küpeli’ye hala aşık mısınız?” sorusuna “Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor. Evliliğimiz zaten çocuk nedeniyle tıkandığı için ayrıldık. Bu konuda ikimiz de kendimizce haklıyız. Cenk dört dörtlük bir insan. Kalbi temiz, merhametli. Benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz” yanıtını verdi.

“EVLİLİK PLANIMIZ YOK, TEKRAR BİR ARAYA GELEBİLİRİZ”

Geçtiğimiz günlerde Cenk Küpeli ile ilişkileri hakkında açıklamalarda bulunan Demet Şener, “Cenk’le görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil” açıklamalarında bulunarak kafaları karıştırmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler