Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Şokda!... Kaç Gün Zorlama Hapis Yatacak...

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Şokda!… Kaç Gün Zorlama Hapis Yatacak…

Ünlü fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, vekili vasıtasıyla mahkemeye başvuru yaparak kendisi ve ailesini hedef alarak ifadeler kullandığı iddiasıyla ünlü manken Deniz Akkaya’yla ilgili 3 ay boyunca tedbir kararı çıkarttırmıştı. Kararı ihlal eden ünlü manken hakkında hapis kararı istendi.  Bu isteme itiraz eden Deniz Akkaya reddedildi. Ünlü model kaç gün zorlama hapis yatacak. İşte Detaylar…

Deniz Akkaya Sırrını Açıkladı!

Deniz Akkaya Şokda!… Kaç Gün Zorlama Hapis Yatacak…

Ünlü iş kadını ve şarkıcı Selin Ciğerci, avukatı aracılığı ile eşi Gökhan Çıra ve kendisi hakkında hakaretler eden model Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Ortaya çıkan iddiaya göre ünlü manken, katıldğı programlarda Selin Ciğerci aleyhinde söylemlerine devam edince ünlü şarkıcının avukatı,  alınan tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle tekrar başvuruda bulundu.

Deniz Akkaya ‘nın katıldığı programları gözden geçiren mahkeme ünlü modelin son tedbir kararını da hiçe saydığını tespit edince tam 3 günlük zorlama hapsi yatmasına karar kıldı.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya Hapis Kararına İtiraz Etti…

Ünlü model alınan son karara karşı koyarken, hazırladığı itiraz dilekçesinde,  programdaki ifadelerinin eleştiri boyutu içerisinde olduğunu ileterek dilekçesini teslim etti. Deniz Akkaya ‘nın itirazı üzerine Mahkemesi’nde duruşma yapıldı ve duruşmada  iki tarafı da vekilleri temsil etti.

Selin Ciğerci Anne Oluyor

Ünlü Model 3 Gün Hapismi Yatacak?

İstanbul Aile Mahkemesi, ünlü modelin 3 günlük zorlama hapsinin iptalini sağlayacak içerikte yeterince delil iletmediği, aleyhinde verilen hapis kararının uyumlu ve yasaya uygun olduğunu varsayarak itirazını reddetti. Varılan mahkeme kararına göre ise Deniz Akkaya 3 gün zorlama hapis yatacak.

Selin Ciğerci Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler