Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Ağızları Açık Bırakan Yanıt

İlgili Postlar

İrem Derici’den Ağızları Açık Bırakan Yanıt

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, bir Twitter hesabının estetik yaptırmadan önceki fotoğrafıyla son halinin fotoğrafını karşılaştırdığı tweete verdiği cevapla gündem oldu. İrem Derici’den ağzıları açık bırakan yanıt geldi. İşte ünlü şarkıcının o cevabı;

“35 Dövmem Var”

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenen Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusu üzerine alnını göstererek, “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma ‘Enayi’ ya da ‘Keriz’ yazdıracağım” diyerek espri yapmıştı.

“Çoluk Çocuğa Karışmak İstemiyorum”

Geçtiğimiz günlerde ise aşk hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı, kalbinin boş olduğunu belirterek, “Büyük konuşmak istemiyorum ama evlenip, çocuk çoluğa karışmayı istemiyorum. Tanıştın, aşık oldun, tanıdın, benim bunlara ayıracak vaktim yok” şeklinde konuşmuştu.

İrem Derici’den Ağızları Açık Bırakan Yanıt

Şimdilerde konser konser koşturan İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından kendisinin fotoğraflarını paylaşan bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtla gündeme geldi.

Derici; estetik yaptırmadan önceki haliyle, şimdiki halini kıyaslayarak, “Paradan önce – paradan sonra” yazan Twitter hesabına şu cevabı verdi:

Kuşum maalesef ben hep zengindim. Doğru doktor diyelim.

“İrem Füze Atmış”

Ünlü ismin kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu cevabına, takipçilerinden “İrem füze atmış”, “İlk defa bir zenginin kendinden ‘zenginim’ diye bahsettiğini gördüm” ve “Doktorunun ismini verir misin?” gibi yorumlar geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler