Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Enayi Dövmesi Yaptıracağım

İlgili Postlar

İrem Derici: Enayi Dövmesi Yaptıracağım

İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Özel hayatı hakkında muhabirlerle konuşan İrem Derici “Enayi dövmesi yaptıracağım” dedi. İşte ünlü şarkıcı İrem Derici’den gelen o açıklamalar;

İrem Derici: Bırakın Şu Çöpü!

Ardından İrem Derici, basın mensuplarının kendisine Cem Belevi’yi sormasına sinirlendi. Derici, Belevi’yle alakalı soruyu, “Bana çöp sormayın, olur mu?” diyerek, yanıtsız bıraktı.

Konser sırasında da bir dinleyicisi şarkıcıya, “Cem seni kaybetti!” ifadeleriyle seslendi. İrem Derici, hayranına, “Bırakın şu çöpü, eğlenmemize bakalım!” cevabını verdi.

İrem Derici’den Safiye Soyman’a Yanıt

Şarkıcı Safiye Soyman’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Benim haberim olmadan çapkınlık yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim” açıklamasına tepki gösteren Derici, şu ifadeleri kullandı:

Manyak mısınız be kadınlar? Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek ‘Erkek yapsın, kadın yapmasın’ falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın, yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak… Düşünsenize ahlakı artık ben savunur hale geldim.

İrem Derici: Enayi Dövmesi Yaptıracağım

Konserden konsere koşturduğunu ve gece uyumadığını söyleyen Derici, yorgun olduğunu belirtti. Dövmeleri dikkat çeken Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı” sorusuna alnını göstererek “35 dövmem var. Yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum, üzerine enayi ya da keriz yazdıracağım” dedi.

İrem Derici kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler