Ana SayfaDedikoduAlina Boz: Önce Kariyer

İlgili Postlar

Alina Boz: Önce Kariyer

‘Minik Serçe’ lakaplı sanatçı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, “evlilik” sorularına yanıt verdi. Alina Boz “Önce kariyer” dedi. İşte o açıklamalar;

Alina Boz Kameralara Yakalandı

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Alina Boz, önceki akşam Şişli’deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Boz, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “Uzun zamandır denk gelemiyorduk. Sevindim sizleri gördüğüme…” dedi.

“İlk Defa Bu Kadar Uzun Dinlendim”

Basın mensuplarının, “Bu süreçte neler yaptınız?” sorusuna yanıt veren Alina Boz, “Eğitim hayatıma önem verdim. İyi geldi dinlemek… 13 yaşımdan beri ilk defa bu kadar uzun dinlendim.” ifadelerini kullandı.

Sinema projesinden de bahseden Boz, “Dönem filmimizi çektik. Pandemiden dolayı biraz sarktı ama eylül ayı gibi yayınlanır büyük ihtimalle.” açıklamasını yaptı.

“Ters Köşe İstediğim Bir Rol Var”

Muhabirlerin, “Bir dizi projeniz olacak mı?” sorusuna Alina Boz, “Şu anda anlaştığımız bir yer yok. Umut ediyoruz ki yakın zamanda görüşmelerim olacaktır. Ters köşe istediğim bir rol var tabi ama ben daha çok çalışacaklarıma özen gösteriyorum. Senaryoya ve ekibe dikkat ediyorum.” cevabını verdi.

Tatil planlarından söz eden Boz, “Deniz kenarında olmayı tercihi ediyorum. Bodrum’da geçen sene Sezen Aksu’yu ziyarete gittik. Bir de su sporları yapmayı seviyorum. Bu yüzden yine Bodrum’a gidebilirim.” dedi.

Alina Boz: Önce Kariyer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler