Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki: Aşkta Şansım Yok

İlgili Postlar

Aleyna Tilki: Aşkta Şansım Yok

Bayramın üçüncü gününde Kıbrıs’ta sahne alan Aleyna Tilki, basın mensupları ile bir araya geldi. Samimi açıklamalarda bulunan Aleyna Tiki “Aşkta şansım yok” dedi. İşte Aleyna Tilki’nin o açıklamaları;

Aleyna Tilki: Aşkta Şansım Yok

ilki, “Kıbrıs’a geldiğimde şans oyunlarında şansımı deniyorum doğru ama ne şans oyunlarında ne de aşkta hiç şansım yok. Serdar Ortaç’ın o meşhur videosu aklıma geliyor, aşağıda rengarenk bir oda var…  Aşkta kaybediyorum doğru benim bir insanı sevmem cidden çok zor diğer insanlara göre düşüncelerim var, seçildiğime ikna olmam biraz zor oluyor” dedi.

“Birinin bana hayran olması bana tapması seviliyor gibi gelmiyor bana, daha farklı bir şey arıyorum” diyen Tilki, “Şarkıcı olmasaydım ve Las  Vegas’ta yaşasaydım striptiz dansçı olurdum’ dedim çok zor bir iş aslında. Disiplin gerektiren bir dans, ben klipte ve reklam filmim de denedim’ dedi.

“Beni Tanıdıklarında Ekstra Bir Şok Yaşıyorlar”

Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımları ve iddialı açıklamalarıyla da gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Geçtiğimiz aylarda yüzü olduğu firmanın reklam kampanyası için seslendirdiği şarkıyı yaza merhaba partisiyle kutlamıştı. Tilki, “Aşkta şansız mısınız?” sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

Kimse yok yani. Çünkü sevme becerisi insanların genelini bildiğinden çok daha fazlası. Bir insanı kim olduğu için sevmem. Onun eksik yanlarını görmek isterim, karanlık yanlarını görmek isterim, aydınlık yanlarını görmek isterim. Her şeyi ile paket halinde severim ve onu değiştirmek istemem. İnsanlar beni güzel olduğum için seviyor ya da insanlar beni ünlü olduğum için seviyor, Aleyna Tilki olduğum için seviyor. Küçükken de öyleydi, güzelliğimi seviyordu, beni sevmiyordu ki. Çünkü beni sevebilmesi için benim en karanlık, en eksik olan içimdeki yanları da bilmesi ve buna rağmen beni sevmesi gerekir. Böyle bir sevginin bulunması çok zor çünkü insanların sevgiyi bilme tanımı çok yanlış. ‘Gözlerine bayılıyorum’ diyor mesela. ‘Neyini seviyorsunuz?’ diyorsun, ‘Saçlarını’ diyor. Bu durum bana sahte geliyor. Ben olsam ‘Akıttığı gözyaşlarına hayranım’ derim. Beni tanıdıklarına ekstra bir şok yaşıyorlar. Bana tapma noktasına geliyorlar.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler