Ana SayfaDedikoduEbru Şahin ve Cedi Osman Düğün Sonrası Tatile Çıktı

İlgili Postlar

Ebru Şahin ve Cedi Osman Düğün Sonrası Tatile Çıktı

Geçtiğimiz hafta Makedonya’da dünyaevine giren oyuncu Ebru Şahin ile yıldız basketbolcu Cedi Osman, ilişkilerinin başladığı İzmir’in Çeşme ilçesinde nikâh töreni gerçekleştirmişti. Aşklarını her fırsatta dile getiren Ebru Şahin ve Cedi Osman düğün sonrası tatile çıktı. Arkadaşlarıyla bir araya gelen ikili, Ege’nin serin sularında yarım saat yüzdü. Şahin, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı. İşte ünlü çiftin tatil detayları;

Makedonya’da Evlendiler

Ebru Şahin ve nişanlısı Cedi Osman, 1 Temmuz’da ünlü basketbolcunun doğum yeri olan Makedonya’nın Ohrid şehrinde nikâh masasına oturdu. Mutluluklarıyla dikkat çeken çift, yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı törenle mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Çeşme’de Temsili Nikah

Ebru Şahin ile Cedi Osman, 7 Temmuz’da ise aşklarının başladığı İzmir’in Çeşme ilçesinde düğün töreni gerçekleştirdi. Makedonya’daki resmi nikâhın ardından Alaçatı’da gerçekleştirilen temsili nikahı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıydı. Ebru Şahin’in şahitliğini menajeri ve yakın dostu Abdullah Bulut, Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi.

Milyonluk Gelin Arabası Uçakla Getirildi

Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri, gelin arabası oldu. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika’dan uçakla getirtti.

“Gelinlikle Gördüğüm An Bittim”

Düğün öncesi basın mensuplarına poz veren çift, “Makedonya’da aile arasında tatlı bir şey yapmıştık. Oraya gelemeyen arkadaşlarımız ve yakınlarımız için de bugün burada eğlence yapalım dedik. Umarım bu gece çok güzel geçecek, her şey çok iyi olacak. Çok heyecanlıyız” dedi. Eşini gelinlikle ilk kez gördüğünü söyleyen Cedi Osman, “Çok güzel olmuş bayıldım. Onu gördüğüm an bittim zaten” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Düğün Sonrası Tatile Çıktı

Mutlu birliktelikleri ve sosyal medyada yayınladıkları aşk pozları ile sıkça haberlere konu olan ünlü çift, önceki gün Çeşme Fun Beach’te objektiflere yansıdı. 27 yaşındaki güzel, formda görüntüsüyle dikkat çekti.

Akşama doğru beach’e gelen Osman ile Şahin, arkadaşlarıyla buluşarak, masmavi denizin tadını çıkardılar. Yarım saat yüzdükten sonra denizden çıkan ikili, daha sonra restoranda yemek yediler.

Ebru Şahin kimdir?

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler