Ana SayfaDedikoduEbru Şahin'den Soyadı Hamlesi

İlgili Postlar

Ebru Şahin’den Soyadı Hamlesi

Yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile NBA’deki gururumuz Cedi Osman, Makedonya’ da kıyılan nikahın ardından Alaçatı Fly-In Beach’ta gerçekleştirilen rüya gibi düğünle dünya evine girdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Ebru Şahin’den soyadı hamlesi geldi.

Mutluluğa Evet

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın aşkları 2020 yazında İzmir Alaçatı’da başlamıştı. 28 yaşındaki Şahin, aşk haberlerini önce yalanlamıştı. Ancak ünlü oyuncu, Cedi Osman ile Çeşme’de fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra beraberliği kabul etmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Kapadokya’da sevgilisine “Evet” yanıtını vermişti. Şahin’in dört milyon takipçisinin bulunduğu Instagram’da yayınladığı mutluluk kareleri yaklaşık bir milyon beğeni almış ve yüzlerce tebrik mesajı gelmişti.

Makedonya’da Evlendiler

Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, ünlü basketbolcunun doğum yeri olan Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde evlendi. Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın arkadaşları ve ailesinin katıldığı nikah, göl üzerinde bir teknede gerçekleşti. Nikahta şıklığıyla göz dolduran Ebru Şahin’in ve Cedi Osman’ın şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlendi.

Makedonya’da kıyılan resmi nikahın ardından Alaçatı’da gerçekleştirilen temsili nikahı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kıyarken, Ebru Şahin’in şahitliğini menajeri ve yakın dostu Abdullah Bulut, Cedi Osman’ın şahitliğini ise Okan Can Yantır üstlendi.

Aynı gün üç farklı gelinlik giyen Şahin’in gelinlikleri Danielle Frankel imzası taşırken, saç ve makyaj Önder Tiryaki yaptı. Cedi Osman’ın damatlığı ise Ralph Lauren imzası taşıyordu.

“Ebru’yu Gördüğüm An Bittim”

Düğün öncesi basın mensuplarına poz veren çift, “Makedonya’da aile arasında tatlı bir şey yapmıştık. Oraya gelemeyen arkadaşlarımız ve yakınlarımız için de bugün burada eğlence yapalım dedik. Umarım bu gece çok güzel geçecek, her şey çok iyi olacak. Çok heyecanlıyız” dedi.

Eşini gelinlikle ilk kez gördüğünü söyleyen Cedi Osman, “Çok güzel olmuş bayıldım. Onu gördüğüm an bittim zaten” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin’den Soyadı Hamlesi

NBA yıldızı Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin’den nikah sonrası ilk hamle geldi. 28 yaşındaki Şahin, Instagram hesabında soyadını “Ebru Şahin Osman” olarak güncelledi.

Ebru Şahin kimdir?

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler